Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Puur genieten doe je hier”
Beoordeling van Spijshuis de Dis Restaurant

Spijshuis de Dis Restaurant
Geclassificeerd als nr. 3 van 299 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
28 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer aangenaam restaurant, bijzonder vriendelijk personeel . We hebben hier zeer lekker gegeten , ons laten verrassen door de aanbevelingen die we kregen en dat was top! Is zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Hildetallon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (459)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 459 beoordelingen

26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant uitgekozen obv recenties en dat was een super keuze. Heel vriendelijk ontvangen door personeel dat lol lijkt te hebben in hun vak, eten was heerlijk met verrassende combinaties.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 159fleurm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2019 beoordeeld

Twee keer hier wezen eten. Kwaliteit van het eten is niet slecht maar we vinden de prijs iets te hoog voor wat je krijgt. Dit geld ook voor de drankjes. Personeel is vriendelijk, alleen duurde het de laatste keer een half uur voordat er iemand bij de tafel kwam om de kaart te brengen en te vragen of we iets wilde drinken. En dat terwijl niet eens alle tafels bezet waren.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Jamarja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld

Wat een geweldige avond, sfeervol, heerlijk eten en het knusse samen zijn. Wat een bijzondere ervaring deze avond. Aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarinaH1282
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2019 beoordeeld

Een enthousiaste eigenaar, goede keuken en mooie sfeer.
Het restaurant heeft een beperkt aantal tafels, dus er is ook tijd voor persoonlijk contact.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Paul T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Spijshuis de Dis Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Spijshuis de Dis Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding