Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig gegeten bij tante Malee”
Beoordeling van Malee

Malee
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 20 van 299 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 20
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Reserveringen
Beschrijving: Bij Malee vind je geen uitgebreide kaart. We willen dat je altijd het beste en meest verse van de Thaise keuken proeft en daarom stelt onze kokkin Malee zelf dagelijks het menu samen. Zo is er elke dag weer wat anders, maar altijd lekker en vers. Het drie-gangen menu bestaat uit een soep vooraf, vier gerechten met geurige Pandan rijst en een toetje na. Wil je vegetarisch eten of heb je bepaalde dieetwensen? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat het in orde komt. Eet smakelijk!
5 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten met mijn vrouw en ouders. Was vooraf Tom yum met garnalen en kip met kokosmelk. Hoofdgerechten waren kip met cashewnoten, gefrituurde vis beef in groene curry en roergebakken groenten. Nagerecht was ananas en watermeloen. We hebben hier heerlijk van gesmuld en het was ook gezellig dat tante Malee zelf in het restaurant was. Ze kwam gezellig even kletsen en we kregen bij het weg gaan allemaal een dikke knuffel van haar. De bediening was goed en attent en zeer vriendelijk. De porties van het eten zijn groot te noemen. Al met al een restaurant om vaker heen te gaan. Tante Malee en team
bedankt voor de fijne avond en het heerlijke eten.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LeonenSaskia36
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (167)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 167 beoordelingen

6 april 2019 beoordeeld

Als je een liefhebber bent van de échte Thaise keuken…
Als je bereid bent om te eten wat de pot schaft (= dagmenu) (weliswaar is er altijd een vegetarisch alternatief)…
Als je kunt omgaan met de betrekkelijke herrie van een ‘huiskamer-restaurant’…
… dan is Malee een aanrader!
Voortreffelijk eten. Drie gangen: soep, hoofdgerecht bestaande uit zoveel verrukkelijke rijst als je wilt en een schaal met vier kleine gerechten, dessert. €18,50 p.p.
Zelf had ik een groentegerechtje, twee verschillende tofugerechtjes en een tempehgerechtje; mijn disgenoot had dezelfde groenten en gerechtjes met kip, rundvlees en garnalen.
Het toetje was verse mango.
Thais Singha-bier à €4, een potje thee à €3,50 en een espresso à €2,40.
Ik verheug me op m’n volgende bezoek!
Drie punten:
- Reserveer tijdig! Dit restaurant is heel populair!
- De toiletvoorzieningen zijn een duidelijk minpunt.
- Malee ligt een paar minuten van een tramhalte (1), zodat gratis parkeren bijvoorbeeld in de buitenwijken van Den Haag (Madame Curielaan) en dan een kort ritje met de tram bespaart aardig wat parkeergedoe in Delft zelf.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank david24540
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 maart 2019 beoordeeld

De sfeer was top, het eten fantastisch, we hebben genoten het is een vast staand menu, dus eten wat de pot schaft, en dat heeft ook wel eens wat

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GooitskeR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een bezoek aan Malee is een belevenis. Geen kaart, je eet wat er is klaargemaakt. Heerlijk thais eten gecombineerd met een thais biertje. Bediening is zeer vriendelijk en attent. Prijs is meer dan schappelijk.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank christoffelv2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een dagje Delft doorkruist te hebben zijn we hier beland. Het was druk maar er was gelukkig nog plaats voor ons.
Prima concept: vast menu bestaande uit soep, vier kleine gerechtjes met rijst en vers fruit na voor 17,50.
Alles smaakt uitstekend. Geen poespas, lekker vlot geserveerd.
Het is dat we niet in de buurt wonen maar anders zouden we hier zeker vaker terugkomen.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank claartjev2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Malee bekeken, bekeken ook

 

In Malee geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding