Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Interessant

Geweldig om de grote zeeschepen te zien vanaf een terras, schepen die naar Antwerpen gaan of er ... meer lezen

3 weken geleden beoordeeld
Joke188572
,
Groningen, Nederland
Mooiste boulevard van de wereld

Altijd wat te beleven! Mooie schepen en gezelligheid op deze boulevard die onderdeel is van de ... meer lezen

Beoordeeld op 30 augustus 2019
Tim D
via mobiele applicatie
Lees alle 350 beoordelingen
  
Beoordelingen (350)
Beoordelingen filteren
350 resultaten
Waardering van reizigers
151
156
36
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
151
156
36
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 350 beoordelingen
Beoordeeld op 30 augustus 2019 via mobiele applicatie

Altijd wat te beleven! Mooie schepen en gezelligheid op deze boulevard die onderdeel is van de mooiste stand aan zee

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Tim D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

De hele boulevard is 6km lang. Dus de moeite om eens helemaal af te lopen.
Je kan er de kazematten bezoeken, er staan veel kanonnen. En er zijn genoeg eet-en drinkgelegenheden.

Volg je neus zeker eens richting het centrum, gezellige straten & leuke winkeltjes.

Datum van activiteit: augustus 2019
1  Bedank yuca172
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019

Je kan heel ver wandelen en het uitzicht is prachtig door de scheepvaart,brengt echt rust op de boulevard wandelen,er zijn genoeg terrassen om uit te rusten en wat te drinken.en te eten

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank maren446
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2019 via mobiele applicatie

Het was geweldig en mooi om te wandelen. Vriendelijke bediening .
Een punt wat misschien beter kan ,
Iets sneller met de bediening buiten

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Ingeborg D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Je zult je hier niet snel vervelen, een mooie stad war veel te zien is. Aan de boulevard is het goed toeven.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank JanH4007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken