Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superlocatie”
Beoordeling van Panta Rhei

Panta Rhei
Geclassificeerd als nr. 18 van 103 Restaurants in Vlissingen
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super locatie, soort permanente strandtent. Eten en drinken is goed, bediening laat wel wat steken vallen wat mogelijk met de drukte te maken had. Normaal prijsniveau. Erg lekker donkerbruin brood bij de uitsmijter.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank RobertvanBrug
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (172)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 172 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld

Kwamen hier met een vriendengroep van 10 personen. Hadden gereserveerd maar werden als Een hoop afval behandeld. De ober leek zwaar Van de kaart, totaal geen humor en grote neusgaten. Ik kom nog liever bij een amadore restaurant waar gewoon openlijk over drugs wordt gedaan

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank Jari v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen binnen en we worden al behandeld alsof ze ons niet willen... vervolgens krijgen we gewoon een grote mond van de ober en zijn we als collectief weggelopen .... hele slechte ervaring..

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank 144dennisv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie locatie op het strand met uitzicht op dichtbij langsvarende schepen. Snelle bediening maar je wordt niet weggekeken. Uitgebreide menukaart van pannenkoeken tot salades en diverse lekkere broodjes. Grote parkeerplaats in de buurt op 10 minuutjes lopen. Gelegen aan het begin van de boulevard. Makkelijk bereikbaar via de geasfalteerde pier.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Ben H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige plek om te zitten. Prima voor een drankje. Diner was slecht. Wraps waren om 19.00 uur al niet meer te bestellen. Slibtong en Zeebaars allebei droog als gort gebakken, hamburger koud geserveerd, mosselen verwacht je in Vlissingen veel verser. Patat en salade werden vergeten op te dienen ook nadat we de bediening herinnerden. Geen plek ook om te eten als je niet tegen rokers kan. Deze worden uitgenodigd te roken met asbakken op alle tafels.

Datum van bezoek: augustus 2019
2  Bedank Wim B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Panta Rhei bekeken, bekeken ook

 
Vlissingen, Zeeland
 

In Panta Rhei geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding