Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie zaak op een verborgen plekje”
Beoordeling van Sint Jacobscafe

Sint Jacobscafe
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Koffie en thee in Vlissingen
Certificaat van uitmuntendheid
Beschrijving: Een unieke Koffie, Thee & Wijnbar in het hart van Vlissingen, waar genieten en kwaliteit centraal staan. Ruim assortiment koffie, meer dan 100 soorten losse thee en een wisselende wijnkaart met mooie wijnen. Dagelijks worden er verse (hartige)taarten gebakken en serveren wij heerlijke lunch en fingerfood gerechten. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn wij geopend tot 23.00u. See you!
Gegevens restaurant
Beschrijving: Een unieke Koffie, Thee & Wijnbar in het hart van Vlissingen, waar genieten en kwaliteit centraal staan. Ruim assortiment koffie, meer dan 100 soorten losse thee en een wisselende wijnkaart met mooie wijnen. Dagelijks worden er verse (hartige)taarten gebakken en serveren wij heerlijke lunch en fingerfood gerechten. Op vrijdag- en zaterdagavond zijn wij geopend tot 23.00u. See you!
11 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze wandeling door Vlissingen kwamen hier langs. Een onwijs leuk en mooi ingericht café waar je ook nog buiten onder de ‘verwarming’ kon zitten. Mooie bruine kroeg met vriendelijk personeel en een goed glas drinken. Als je hier in de vuurt bent is een bezoekje zeker waard!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Cincinner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

27 - 31 van 171 beoordelingen

4 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zatetdagmiddag ff een biertje drinken op het terras onder warmte lampen overkapping. Prima te doen.
Snelle vriendelijke bediening.
Ruime keuze aan bier/wijn.
Gekozen voor een donker Vlissingen bier.
Heerlijk van smaak. Aanrader.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Rene F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig en lekker, zeker doen! Alleen voor een lekkere lunch of iets lekkers tussendoor. Hebben geen avondeten!

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Merel D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel speciale gerechten op de kaart. Allemaal vers bereid en dat proef je zeker. De ijskoffie en flamkuchen zijn heerlijk! Bediening is hier altijd vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Joellla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld

Als ik in de buurt ben een vaste tussenstop. In de relaxfauteuils buiten gezeten in de late nazomerzon. Heerlijke hamburger gegeten met een bokbier van biologische Brouwerij 't Ij. Na de late lunch als toetje een kop koffie natuurlijk. Deze keer geen wijntje gedronken want ik moest nog rijden. Daarom maar een flesje biologische witte wijn mee naar huis, op advies een Loxarel deze keer (een aanrader!). Bediening was weer top, tot snel hoop ik!

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank René M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sint Jacobscafe bekeken, bekeken ook

Vlissingen, Zeeland
 

In Sint Jacobscafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding