Agoda.comUS$ 84
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 3 januari 2018

De website (en prijzen) wekte bij ons verwachtingen die lijken op die van een hotel maar die niet worden waargemaakt. De brasserie was helemaal niet in gebruik terwijl het hostel vol was, dus ook geen hapje en drankje of avondeten. Wel een kortingsbon (10%) voor eetcafé om de hoek. We konden een vierpersoonskamer comfort krijgen voor 75 euro per nacht omdat de 2 persoonskamers bezet waren. De comfortkamer bood weinig comfort. Het hotel is een oud gebouw en daardoor erg gehorig. Onze buurman konden we bijna letterlijk verstaan, gelukkig maar 1 nacht buren op die kamer ernaast gehad. De beloofde 'zithoek met tv' bestond uit twee eetkamerstoelen, een krukje, tafel en tvtje (2 meter verder dan de zithoek), deels boven het stapelbed, echt te hoog aan de muur gemonteerd. Het tv had het formaat dartbord en kijken naar wk-darts hebben we hierdoor zelfs staand moeten doen. De beloofde DVD-speler hebben we niet gevonden. De badkamer was verder netjes maar toilet was behoorlijk scheef aan de wand gemonteerd, waardoor de bril er een stuk naast hangt maar ook echt scheef zit. De flatscreen tv is echt kleiner dan een gemiddelde laptop en hangt hoog aan de muur. Het bed zelf was van prima kwaliteit, alhoewel boxspring matras makkelijk van de box afschoof. Het bed lag verder prima. Onder het bed wordt niet of slecht schoongemaakt. Er lag veel stof en ook een vies pakje zakdoeken dat er al geruime tijd moet hebben gelegen. Het raamkozijn was behoorlijk verrot door vocht en rammelde in de wind. Met proppen wc-papier het schuifraam zelf maar vastgezet omdat slapen anders onmogelijk was met de wind. Op de vierpersoonskamers slechts 2 stoeltjes en 1 krukje. Geen handdoeken, je eigen bed opmaken en afhalen, maar zal wel bij een hoste horen. Het ontbijt was simpel maar oke. De locatie is wel heel goed, echt midden in het centrum, vlakbij eetgelegenheden en maakte gelukkig veel goed. Parkeren was toevallig rond oud en nieuw gratis, maar anders lopen de parkeerkosten op (wij betaalden voor 20 uur e8,40). Er is wel een bewaakte fietsenstalling dichtbij maar beperkte openingstijden.

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Dit hostel via boeking.com geboekt, eens maar nooit meer. Wat een drama, aankomst staat er iemand die alleen maar Engels spreekt, geen handdoeken op de kamer ( stond niet vermeld bij boeken ) en een ontbijt daar zullen we het maar niet over hebben zo slecht. Ik verbeeld me niks maar voor deze prijs is er denk ik wel wat beters te krijgen.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 17 oktober 2016 via mobiele applicatie

Een beetje moeilijk om hier een eerlijke mening over te geven. Het is simpel, een oud gebouw omgetoverd tot hostel. Ontbijt is incl. maar eenvoudig, wel goed. De handdoeken moet je ectra betalen en omdat de prijs per nacht 71,- is vind ik dat buiten proportie. De ligging is goed. Voor één nacht een prima onderdak.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 3 november 2015

Een hostel met weinig beweging weinig aanspraak van personeel kamer was basic maar wel proper eenvoudig ontbijt met weinig variatie kids misten een broodje of croissant en chocomelk en chocopasta wel een fijne locatie op het marktplein vlak bij leuke restaurantjes en bij het water ideaal gelegen vlak naast de kerk maar geen hinder van de klokken

Datum van verblijf: november 2015
Beoordeeld op 15 september 2015

Het bed was verschrikkelijk. Er zat een dikke kuil in het matras. Daarnaast was de kamer absoluut niet goed schoon en was het wel echt extreem basic. Je moet zelf je bed opmaken, handdoeken zijn niet inbegrepen en er was niet eens een klein zeepje. Het ontbijt was ook zeer basic en de kerkklokken hebben me de hele nacht wakker gehouden. Er was wifi, maar die deed het niet. Gewoon geen succes.

Kamertip: niet doen.
Datum van verblijf: september 2015