Expedia.comUS$ 95
Agoda.comUS$ 96
Orbitz.comUS$ 95
ZenHotels.comUS$ 95
Beoordeeld op 30 juni 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel voor zakelijk verblijf. Ontbijt kan vanaf 7.00 uur en is goed verzorgd. De kamers zijn schoon en voorzien van airco, tv, waterkoker en minibar. Het hotel is wel erg gehorig. De muren zijn erg dun of slecht geïsoleerd. Er is geen lift aanwezig. De receptie is niet 24 uur open, houdt hier rekening mee.

Kamertip: Geen lift aanwezig, dus niet geschikt voor mindervaliden. De receptie is niet 24 uur open, houd hier rekening mee.
Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 8 mei 2022 via mobiele applicatie

Top; fijne locatie aan de rand van winkelcentrum. Indien nodig zelf inchecken, dit wordt goed geregeld en uitgebreid uitgelegd via de email. Hadden een kamer waar we gebruik konden maken van het dakterras.

Minder; kamer stonk naar riool, was een bekend probleem, kregen enkel een “excuus”. De prullenbakken waren niet geleegd (gebruikte dames hygiëne producten lagen er nog in..) Er is geen lift aanwezig.
Bij het ontbijt is er geen begeleiding, toen ik koffie wilde pakken deed de machine het niet en er was niemand om het aan te melden.

Veel spinnen in de slaapkamer en de ontbijtzaal.

Voor de betaalde prijs had ik hogere verwachtingen. Zou hier niet opnieuw overnachten.

Kamertip: Persoonlijk zou ik een ander hotel uitkiezen
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 19 oktober 2021 via mobiele applicatie

In het centrum van Vlissingen, vlakbij de boulevard en winkelstraten bevindt zich het hotel. Parkeren kan in de buurt met een parkeerkaarten waarvoor een klein bedrag wordt gevraagd dat overeenkomt met de parkeertarieven. Onze kamer nummer 11 was comfortabel. Het ontbijt beneden in een prachtig gerestaureerde kelder was prima. Enige minpunt dat zijn de trappen, er is geen lift

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 25 september 2020 via mobiele applicatie

Om met het enige minpunt te starten: de kamers (ik had een aan de straatkant), zijn erg gehorig. Er liggen niet voor niets standaard oordopjes op de kamer. Verkeerslawaai komt goed door net als mensen die met een goede stemming uit de kroeg komen. Van de kroegen en restaurants heb je overigens geen last enkel
profijt. Veel keuze en allemaal op loopafstand. De locatie van het hotel is top. Tegen een kleine betaling verstrekt met een parkeervergunning waardoor parkeren in de buurt een eitje wordt.

Erg vriendelijke receptie.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 14 augustus 2020

Kleinschalig hotel, op een mooie locatie in Vlissingen. Dicht bij strand, boulevard, etens- en bezienswaardigheden en centrum om event. te winkelen. Prima met de trein te bereiken. Alles op loop of fietsafstand. Fietsen kun je bij het hotel huren. Vriendelijk personeel, ontbijt vonden wij wat minder, maar toch voldoende. Kamer (16) goed ingericht en voorzien van een ge wel dige badkamer met inloop douche. Hotel heeft geen lift, dus voor mensen slecht ter been is dit een dingetje, zeker als je op de 2e verd. zit. Enige punt om te klagen zijn de duiven die bezit hebben genomen van het dak, en je 's morgens om 5 uur al goedenmorgen wensten.

Kamertip: Kamers aan straat kant, zijn gehorig ivm doorgaand verkeer.
Datum van verblijf: augustus 2020