kamer heel proper wel moeilijk om naar de kamer tegaan ,heel smal en veel trappen.mosselen gegeten daar,heel lekker.leuk om te wandelen .leuke 2 daagjes.ook een dagje bambini gedaan,speeltuin tot 12 jaar.is maar 5 min van hotel
- Gratis wifi
- Zwembad
De kamer met zeezicht die wij hadden geboekt is wat betreft uitzicht zeer de moeite waard. De kamer zelf is zeer eenvoudig en wat inrichting betreft, gedateerd. Op de tweede paasdag was er een uitstekend ontbijt en de dag erop was dit een stuk eenvoudiger. Zeer goede ligging. Parkeerplaatsen op loopafstand.
Zaterdag 16 Februari weer kamer zeezicht geboekt in het geweldige hotel waar wij graag komen....'savonds heerlijk dineren in het hotel wat een perfecte ligging heeft...wij kijken er weer naar uit ...tot 16 februari....groetjes Fred en Quirien Sloof uit Gouda
Prachtige plek, mooi uitzicht op de beloodsingen, heerlijk eten, goede bediening. Aanraders: visschotel en kabeljauw met rijpernaar kaas en zeeuws spek. Er is meer raam dan ruimte in het restaurant dus je kan altijd lekker naar buiten kijken.
Kamers met zeezicht hebben een waanzinnig uitIcht over het water. Verder heeft het hotel zeer vriendelijk personeel en is de keuken van het hotel.zeer aan tebevelen. Zeker de vis gerechten,de mosselen.
Wij hebben in de suite gelogeerd met een prachtig panoramisch zicht op de zee en de Schelde. Een klein beetje gehorig en wat krappe badkamer maar het uitzicht maakt alles goed.
Verzorgd ontbijt. Je kan ook in het restaurant eten waar alles mooi vers is en lekker bereid. Wel rekening houden dat de porties royaal zijn.
De bediening is heel vriendelijk.