Beoordeeld op 2 mei 2021 via mobiele applicatie

Het hotel is echt een aanrader! De medewerkers zijn erg vriendelijk, de kamers zijn ruim en netjes met grote bedden. Ook de ligging is goed, het hotel staat bij het strand en het centrum, een leuke centrale plek.

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 13 augustus 2020 via mobiele applicatie

Heel leuk hotel. Goede, nette kamers met airco. Was heerlijk met deze temperaturen. Prima ontbijt en heel aardige gastvrouw. Parkeerkaarten voor op de Boulevard. Konden onze auto laten staan zodat wij niet met de strand spullen hoefden te sjouwen.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 26 juli 2019 via mobiele applicatie

Buitengewoon vriendelijke gastvrouw! Verder zijn de kamers erg schoon en lekker koel met airco (zelfs toen het 40 graden buiten was). Ontbijt was goed en de bedden sliepen goed (we hebben er 3 nachten geslapen). Parkeer mochten we vlakbij doen met de vergunning van het hotel. De ligging van het hotel is echt top. Je bent overal zo bij in het centrum of boulevard. We hebben hier lekker genoten van de vitaminen ZEE. We komen hier graag terug!

Datum van verblijf: juli 2019
Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

Even er tussen uit voor een paar dagen in een geweldig hotel.
Het hotel ligt boven een Chinees restaurant wat eerder merkwaardig overkomt, maar de uitbaters zijn zó vriendelijk en behulpzaam zoals je nog nooit gezien hebt.
Wij hebben er een fietsweekend van gemaakt, maar jammer genoeg was er geen fietsstalling. Geen probleem ! De fietsen 's avonds gewoon IN het restaurant en de batterijen opgeladen ... geen probleem !
Super service. Die mensen doen het onmogelijke om het u naar uw zin te maken.
Hier komen wij zeker nog terug ! Voor ons een dikke 10 op 10 !

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 26 juli 2018 via mobiele applicatie

Wij hadden kamer 1. Dit was een zeer ruime kamer. De gastvrouw is een super aardige dame die haar gasten zeer goed verzorgd.
Het ontbijt is perfect. We hebben ook gebruik gemaakt van het arrangement waarbij je kunt kiezen uit Chinese,Thaise en Koreaanse gerechten. Ook dit is goed bevallen.
Ligging dicht bij de boulevard en het centrum. Kortom: een aanrader.

Datum van verblijf: juli 2018