We hebben een prima week gehad in een urban villa op dit park; positief zijn de ligging, de uitrusting van het huisje, ( oa lekkere fauteuils, smart tv, wifi) maar toch ook wel wat mindere ervaringen; allereerst was het huis niet zo geschikt voor verblijf met kleine kinderen, vanwege de gehorigheid. Gelukkig hadden we het grootste deel van de week geen buren naast ons; ook was de nachtelijke gang naar de wc beneden een sluiptocht om te zorgen dat er niemand wakker werd. Daarnaast leidde het branden van de kachel tot een enorme warmteontwikkeling boven, met name op de vide, waardoor onze kinderen op een andere kamer moesten inslapen; Luxe is een eigenschap die zich in allerlei zaken zou moeten vertalen en niet enkel in lekkere zeepjes, handdoeken en een nespressomachine; daarnaast hebben wij, gezien deze ervaringen, overlegd met de receptioniste om te bekijken of een upgrade naar een duinvilla mogelijk was; hier is naar ons idee niet serieus naar gekeken en, ondanks dat we wel rekening hielden met een bijbetaling., bleek er sprake te zijn van een meerprijs van 500 euro voor een midweek, hetgeen ons achteraf heel erg verbaasd heeft; hierbij leek niet zozeer het belang van de gast, maar van de eigenaar van de huizen voorop te staan;