Orbitz.com
ZenHotels.com
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 1 april 2023

Het was er super schoon!
Top uitzicht zie foto’s
Fijn bed ook vanuit het bed mooi uitzicht
Ontbijt netjes verzorgd
Vriendelijke medewerkers
Fijne douche ruimte
Terrasje langs de deur
Genieten van de rust

Beoordeeld op 28 maart 2023

Wat een mooi gelegen verblijf! Alles keurig schoon bij aankomst. We waren onder de indruk van het moois dat van een oude bunker is gemaakt. Prachtig uitzicht op de Westerschelde en de voorbij varende schepen.
Vriendelijkheid troef hier bij Zandpaviljoen 7. We komen een keer terug.

Kamertip: Neem niet te veel spullen mee.
Beoordeeld op 10 maart 2023

Wat een fantastisch plekje: ruime kamers, goeie bedden, de zee op enkele tientallen meters lopen en modern ingericht. Sfeervol verlicht en dynamisch lichtplan, echt mijn complimenten! Wij komen snel weer!

Beoordeeld op 10 maart 2023

Wat een prachtig verblijf in de family Beachroom! Pal aan zee op het strand verblijf je in één prachtige accommodatie waarin wij de afgelopen dagen fijn gewerkt hebben. Het bedrijf wordt gerund door zeer vakkundige en bevlogen jonge ondernemers. Bij een bezoek aan Vlissingen is dit dé plek! Aanrader!

Beoordeeld op 26 augustus 2022 via mobiele applicatie

Helemaal af. Van incheck tot nazorg nadat we vertrokken waren.
Oprechte klantvriendelijkheid.
Goede service en heerlijk genoten van cocktails, hapjes en diner. Zowel op het terras/restaurant, als op ons prive-terras bij onze beachroom.
Kamers zijn mooi ingericht en zeer schoon.
Zelfs bij +30° C lekker koel in de kamer door de airco.
En dan de locatie op het strand is werkelijk briljant. 'S ochtends om 7 uur loop je alleen over het strand en na een duik in de zee loop je zo terug je douche in. Deur open en kinderen naar buiten, uren spelen in het zand en kijken naar de schepen. Zelf hou je ze in de gaten vanaf een ligbed of de loungeset van je prive-terras, om af en toe eens af te koelen in de branding.
Je zit letterlijk onder de boulevard met op 100m een snackbar met ook heerlijke kibbeling. Parkeren met de door het hotel verschafte parkeervergunning, is ook ideaal en op steenworp afstand.

Al op veel locaties geweest, maar zelden zo'n compleet plaatje gehad als deze.

Datum van verblijf: augustus 2022