Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Personeelsfeest Zeeland Refinery”

Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach
Geclassificeerd als nr. 13 van 103 Restaurants in Vlissingen
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 54
Beschrijving: Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek is Kon-Tiki de beste plek bij uitstek!! Onze ligging is ideaal voor een dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid en service voorop staat. Een bruiloft, barbecue, vergadering, brainstormsessie, borrel, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles bij ons organiseren.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek is Kon-Tiki de beste plek bij uitstek!! Onze ligging is ideaal voor een dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid en service voorop staat. Een bruiloft, barbecue, vergadering, brainstormsessie, borrel, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles bij ons organiseren.
14 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super leuk feest gehad! Geweldige service van het personeel.
Dachten overal aan mee. Bijvoorbeeld om een cocktailbar de laatste 2 uur te openen. Iedereen vond het geweldig.

De bbq was ook zeer goed verzorgd en niet zo standaard een hamburger uit een groot verpakking waar je mee discus kan werpen.

Kortom voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Brenda v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2019

Bedankt voor deze schitterende beoordeling en super om te horen dat alles naar wens is geweest! Uiteraard zijn jullie een volgende keer weer van harte welkom!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (81)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

33 - 37 van 81 beoordelingen

11 maart 2019 beoordeeld

De lokatie is A-kwaliteit, de Aperol Spritz is van B-kwaliteit en het personeel van C-kwaliteit.
Zaterdag 9 maart kwamen we na een lange strandwandeling terecht bij Kon-Tiki Beach. De locatie is prachtig. Vooral met de opkomende vloed en de hele harde wind en hoge golven. Na een eerste drankje om op te warmen besloten we een tweede drankje te nuttigen. 3 van ons wilden graag een Aperol Spritz drinken. Iedereen die dat wel eens drinkt weet, dat de zelf gemaakte mix (1 deel bruiswater, 2 delen Aperol en 3 delen Prosecco) het lekkerste is. Daarom vroegen we aan de gastvrouw of ze de mix zelf maakte. Ze antwoordde bevestigend. Het is namelijk ook mogelijk om Aperol Spritz als mix in een fles te kopen, maar deze is niet lekker. We kregen de drankjes geserveerd en we vonden het meteen al niet lekker. Daarom hebben we nog wat ijsklontjes gevraagd om hem kouder te maken en te verdunnen. Misschien zou dat helpen.
Omdat we op een A-locatie zaten namen we de smaak voor lief (het zou misschien wel goedkopere Aperol zijn of andere Prosecco). We besloten vervolgens nogmaals een rondje te bestellen, dus ook weer 3 Aperol Spritz. Echter de gastvrouw ging tijdens het maken met haar rug naar ons toe staan, zodat we niet konden zien wat ze deed. Een van ons ging echter aan de bar kijken en wat bleek: de gastvrouw had kant en klare kleine flesjes Aperol Spritz ingeschonken. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. We voelden onze bedonderd!
Toen de drankjes vervolgens door een andere gastvrouw gebracht werd, speelde deze de "vermoorde" onschuld. Zij kon er niets aan doen. In de zomer werd Aperol Spritz alleen vers gemixed, in het voor- en najaar niet. Waarom was dat ons niet meteen verteld? De gastvrouw, die eerst bij ons kwam en die vervolgens ook de mixen in schonk, hebben we niet meer gezien aan onze tafel.
Wel hadden we sterk het gevoel, dat we van achter de bar uitgelachen werden en een van ons vertelde dit ook tijdens het afrekenen. De gastvrouw wilde daarover niet met ons in discussie gaan. Daarom beoordelen we het personeel met C-kwaliteit.

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JanBrabant
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2019

Bedankt voor uw beoordeling en erg vervelend om te horen dat uw bezoek niet naar wens is geweest.
In het winterseizoen gebruiken wij inderdaad flesjes Aperol Spritz en dit is ook geen geheim voor onze gasten.
Onze excuses voor de miscommunicatie en wij zullen hier in het vervolg extra opletten.

Met vriendelijke groet,

Team Kon-Tiki Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach is een prima pleisterplek om aan te doen voor of na de strandwandeling!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank nomenn2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 januari 2019

Bedankt voor jullie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld

Wij komen uit Vlaanderen al jaren naar het strand en meer bepaald naar Kon-Tiki. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, lekker eten,....
Wat moet je nog meer hebben. Flip-Flops

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jdemaeyer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2018

Bedank voor de beoordeling en leuk om te horen dat jullie geregeld langskomen.
Tot de volgende keer en Life is better in Flip Flops!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gemoedelijk strandtent prijzen aan de hoge kant maar als de zon schijnt kijkt er niemand op een eurotje

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 2mar2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2018

Bedankt voor je beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach bekeken, bekeken ook

 
Vlissingen, Zeeland
 

In Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.