“Zalig genieten”

Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach
Geclassificeerd als nr. 13 van 104 Restaurants in Vlissingen
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 54
Beschrijving: Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek is Kon-Tiki de beste plek bij uitstek!! Onze ligging is ideaal voor een dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid en service voorop staat. Een bruiloft, barbecue, vergadering, brainstormsessie, borrel, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles bij ons organiseren.
7 november 2018 beoordeeld

Wij komen uit Vlaanderen al jaren naar het strand en meer bepaald naar Kon-Tiki. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, lekker eten,....
Wat moet je nog meer hebben. Flip-Flops

Datum van bezoek: juni 2018
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2018

Bedank voor de beoordeling en leuk om te horen dat jullie geregeld langskomen.
Tot de volgende keer en Life is better in Flip Flops!

7 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gemoedelijk strandtent prijzen aan de hoge kant maar als de zon schijnt kijkt er niemand op een eurotje

Datum van bezoek: augustus 2018

Bedankt voor je beoordeling!

5 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op vrijdag 14 september hebben wij onze bruiloft bij Kon-tiki beach gevierd.
Het was een onvergetelijke dag mede dankzij de relaxte sfeer, het leuke team van Kon-Tiki en het geweldige eten.
De locatie is prachtig!
Heel veel positieve en enthousiaste reacties gehad van onze gasten.
Een dag om nooit te vergeten.

Datum van bezoek: september 2018
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018

Wat super om te horen dat jullie een onvergetelijke dag hebben gehad en bedankt dat wij jullie bruiloft mochten verzorgen!

13 september 2018 beoordeeld

Voor de introductiedagen van verpleegkunde hebben we hier met de 120 studenten een barbecue gehad.
Prima geregeld, vlotte en vriendelijke service en kwaliteitsvol eten.
Locatie kan niet beter. Goed bereikbaar

Datum van bezoek: augustus 2018
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018

Bedankt voor de mooie complimenten!

27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In 1 woord een geweldig feest wat kontiki met alle teamleden voor ons heeft gerealiseerd! Alles was perfect, van bbq, buffet, de entourage, de cocktail bar!!!!!, leuk, vlot, attent, bekwaam en behulpzaam personeel. Iedereen was vol lof en allen hebben een leuk feest gehad. Ook de organisatie vooraf en mailverkeer met Cees was snel en verhelderend, als we vragen hadden. Hij was zelfs aanwezig op de dag zelf om alles in goede banen te leiden, top! Deze zaak is absoluut aan te bevelen voor zo wel een drankje, hapje èn feest!! Bedankt voor het maken van een feest met een “gouden randje”

Groet Onno en Kiek

Datum van bezoek: augustus 2018

Wat super om te horen en bedankt voor de mooie complimenten!

Reizigers die Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach bekeken, bekeken ook

Vlissingen, Zeeland

In Strandpaviljoen Kon-Tiki Beach geweest? Deel je ervaringen!