Orbitz.comUS$ 113
TravelocityUS$ 113
Beoordeeld op 30 juli 2020

Erg veel geld voor de kamer die we kregen. Het was redelijk schoon, maar kamers en badkamer erg verouderd. De afbeeldingen lijken mooier dan het in werkelijkheid is. Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping en het was er snachts bloedheet (de temperaturen buiten waren 15-20 graden snachts/overdag). Het hielp niet om de ramen open te zetten. De ventilator werkte ook niet naar behoren.

Het ontbijt was lekker en uitgebreid. Door de Corona maatregelen was dit anders opgezet, maar prima voor elkaar.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 5 juni 2020 via mobiele applicatie

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit kleine hotel aan zee. Alle medewerkers waren sympathiek en leveren prima service, ondanks de corona beperkingen. Overal staan handgel-pompjes, dat geeft een veilig gevoel.
Op de kamer grote ramen die wijd open kunnen, prachtig uitzicht en dan dat geruis van de zee, harder dan het straatlawaai hier in Amsterdam maar zoveel rustgevender! De kamer met kitchenette (2 electrische kookplaten) had alles wat we nodig hadden. We gaan zeker nog eens terug!

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 6 maart 2020

Heerlijk zitten eten,voor een schappelijke prijs en voor het mooiste uitzicht op de zee.Bediening was super en het eten was ook super,volop keus op de kaart.De schepen varen vlak voor je voorbij,terwijl je zit te eten

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 14 augustus 2019

Compact hotel, vlak op de zeedijk. Een zeer warm onthaal door het personeel. En dit door al het personeel tijdens heel het verblijf. Voor mij verdient dit echt een pluim. Ook uw huisdier wordt hier verwent! Tot en met een verrassinkje. Ga het niet verklappen.
Diner is ook van goede kwaliteit. En voor correcte prijs. Ontbijt is iets meer “basic”, maar toch voor ieder wat wils. Zeker geen negatieve opmerkingen.
Dit was een leuke ervaring in onze Zeeland trip.

Kamertip: Kamer met zeezicht is natuurlijk een aanrader
Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 7 augustus 2019

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door zowel de gastvrouw van het hotel als de bediening van het restaurant. Zowel hotel als restaurant zijn wat gedateerd maar alles is schoon en goed geregeld. De kamer is prima en het bed ligt gewoon lekker. Badkamer is wel erg gedateerd en rook wat muffig maar was zeker schoon.
Het hotel ligt aan de boulevard en we hebben genoten van alle zeeschepen die vlak voor het hotel langs kwamen.
Het ontbijt de volgende ochtend was prima. Niet al te uitgebreid maar alles wat je nodig hebt was aanwezig.

Bij aankomst schrokken we wel even want voor onze deur werd de nachtmarkt opgebouwd. Zag er heel gezellig uit maar de term nachtmarkt wekte toch toch wat angst. Eh.... en tot hoe laat duurt dat dan? Nou gelukkig niet de hele nacht. Om 00:30 genoten van het vuurwerk voor de deur en de markt was over. Geen punt dus.

1 tip: vervang die nepbloemetjes op tafel voor een echt bloemetje.

Kamertip: Kies een kamer met zeezicht!
Datum van verblijf: augustus 2019