Nico v

Prima verblijf in een goed hotel

Beoordeling van Hotel de Blaauwe Leeuw
4,0 van 5 bollen23 aug 2023 beoordeeld
Goed hotel, leuk, enthousiast, jongpersoneel, goede kok, uitstekend terras en goede ligging van het hotel. De zangeres op de laatste avond van ons 5-daags verblijf (enjoy) was ook erg leuk. Kortom allemaal erg de moeite waard
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip: Ik zou zeggen. Doen
Go to your Happy Price
1.7 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
buitenaanzicht
Go to your Happy Price
1.8 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
0.1 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
Go to your Happy Price
3.1 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
6.6 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
12.7 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
20.2 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
Brasserie Katoen
18.9 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
18.7 km van Hotel de Blaauwe Leeuw
Meer hotels in Terneuzen bekijken
Beoordeeld op 26 mei 2023

Kamers zijn ruim maar de badkamer is met ligbad geen douche ook ontbrak er een handvat om je vast te houden en een antislipmat voor en in het bad zou geen overbodige luxe zijn aangezien dit een enjoyhotel is met veel oudere mensen.het eten was matig en de porties klein b.v soep was met 3eetlepels op en niet erg warm dit was ons 8ste enjoyhotel dus we kunnen vergelijken.bierproeferij was in elkaar geflanst van de 5sooryen waren er slechts 3om te proeven doe het dan niet.eerste avond ook geen avondsnack

Kamertip: Als je van fietsen houd is dit een prima lokatie.
Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 29 april 2023

(Nog) niet enjoy waardig!
Net hotel, behoorlijk gedateerd, wel schoon. We hadden aardig wat drempeltjes in onze hotel kamer. De douche was in de badkuip, dus valgevaarlijk! Hierdoor is het (nog) geen enjoy hotel te noemen. Je moet goed ter been zijn in dit hotel!
Het eten was matig maar wel een voldoende waard. Ontbijt redelijk, lunch stelde niet veel voor en het avondeten weinig en zeer Low budget.
Het hotel wordt geleid door hele jonge mensen, die dit uitstekend doen! Hele aardige mensen!

Kamertip: Terneuzen is een mooie stad, maar niet erg bruisend. Wel is deze plek heel centraal gelegen voor uitstapjes naar Antwerpen, Gent
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 16 april 2023

Een zeer hartelijke en gastvrije ontvangst. We hadden een kamer op de 1 e en op 3 verdieping. We wilden graag 2 kamers naast elkaar. Er moest even gepuzzeld worden maar we kregen uiteindelijk 2 zeer ruime 3 persoonskamers naast elkaar. Onze aankomst was na 14.00 u, maar er werd toch nog een lunch voor ons geregeld. Een jong en enthousiast team wil het de gasten graag naar de zin maken en open staat voor een grap en grol. Een prima ontbijtbuffet met mogelijkheid om zelf een lunchpakket samen te stellen. Op de eerste dag werd je verzocht een menulijst in te vullen. Keuze uit vlees/ vis met mogelijkheid je eigen wensen aan te geven. Eten was gevarieerd en alles lekker vers en mooi gepresenteerd. Complimenten voor de kok.
De Enjoy formule is met name geschikt voor senioren. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Middelburg en Vlissingen zijn n bezoekje waard, net als Gent en Brugge.
1 klein minpuntje: de laatste avond was er live muziek. De muzikant kon goed zingen maar had geen gevoel om er een feestje van te maken in tegenstelling tot de gasten. Er was speciaal een dansvloertje neergelegd, maar met veel luisterliedjes gaan de beentjes niet van de vloer.
Maar desondanks hebben we, mede door het prachtige weer, een heerlijk verblijf hier gehad.
Aanrader!

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 27 maart 2023

Redelijk hotel. Het jonge enthousiaste team maakt veel goed.
Eten gemiddeld, kan ook niet meer verwachten voor de prijs.
Bedden goed.
Kamers beetje oud heeft echt een renovatie nodig, wel schoon op het eerste gezicht maar bij wat verder kijken hier en daar toch iets minder goed schoongemaakt.

Kamertip: Is onderdeel van de enjoy franchise formule. Bij boeken vragen om kamer aan de voorkant. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 17 februari 2023

Eten was ondermaats. Ontbijt beperkt en altijd hetzelfde. Luch erbarmelijk weinig en altijd ongezonde fastfood Het diner heel weinig je kon het wegblazen. Kamers waren ruim en proper. Mazr je zag dat het hotel op low budget draaide. Een schijfje komkommer werd geteld.

Datum van verblijf: februari 2023