Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere koffie”
Beoordeling van Expresszo

Expresszo
Geclassificeerd als nr. 1 van 6 Koffie en thee in Middelburg
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
27 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk ingerichte zaak met leestafel
Prima koffie en evt iets erbij
Nette bediening en je kunt er op t gemakje je krantje lezen
In de zomer ook prima buiten zitten

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank corjantrip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (90)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 90 beoordelingen

3 oktober 2018 beoordeeld

Wat een leuke zaak dit! Of je nou buiten in het zonnetje, of binnen achter een laptopje wil zitten, deze locatie biedt alle mogelijkheden, en alles is even gezellig. De prijs - kwaliteit verhouding is top en de bediening doet het super! Echt de moeite waard!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank SofieVal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2018 beoordeeld

lekkere koffie en volgens mijn dochter lekkere ijskoffie.
Tosti's zijn ook lekker, had zelf de lunchplank ook een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank richardvh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2018 beoordeeld

genoten van een lekkere cappuccino en een croissant! leuke locatie! mooi terras en knus interieur ! vriendelijke vlotte bediening

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank vrjns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker ontbeten. Latte macchiato en een gezellig terras. Water met munt om te tappen. Goede tosti met ketchup. Waarom staat er een 5 op het gebouw? Ik kom hier zeker nog eens. Goede bediening.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Marlies K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Expresszo bekeken, bekeken ook

Middelburg, Zeeland
Middelburg, Zeeland
 
Middelburg, Zeeland
 

In Expresszo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding