“Boeken, tijdschriften, CD's, spellen, pennen en meer èn ... lekker eten”
Beoordeling van Brasserie De Drukkerij

Brasserie De Drukkerij
Geclassificeerd als nr. 16 van 125 Restaurants in Middelburg
Keukens: Diner, Vis en zeevruchten, Nederlands, Hedendaags, Internationaal, Gezond
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
22 april 2015 beoordeeld

Als we in Zeeland zijn is een bezoek aan De Drukkerij voor ons altijd een uitje. We vinden het heerlijk om van alles te bekijken wat deze fantastisch mooie winkel te bieden heeft. Al dat kijken maakt hongerig en daarom is het inmiddels ook vaste prik om te lunchen in de brasserie. Wij genieten hier enorm van.

Datum van bezoek: april 2015

19 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Literatuur en gastronomie gaan hier hand in hand. In het midden van de boekenwinkel op de Markt in Middelburg verbergt zich deze culinaire verrassing. Terwijl je in een boek snuistert, kan je genieten van een tas koffie, maar je kan ook aangenaam verrast worden door een meer dan doorsnee menukaart. Heerlijke gerechten voor een zeer schappelijke prijs. Een aanrader!

14 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch en geweldige bediening... Heel gastvrij en smakelijke maaltijden. Specialiteit salade van het huis...winterse salade is helemaal top! Wildstoverij is heerlijk. Bediening heel vriendelijk doch absoluut niet opdringerig maar juist heel gastvrij. Zou hier zo weer terugkomen!

29 december 2014 beoordeeld

Wat een verrasing, een boekenwinkel met een wel zeer goede brasserie. Hier genoten van een hele lekkere lunch. Bediening is vlot en beleefd. Heerlijke salade. Wel wat krap in ruimte tussen de tafels. Koffie had beter gekund.

Datum van bezoek: december 2014
20 november 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Tot op heden alleen geluncht. Dit keer een koopavondmenu genomen. Linzen met rode poon. Verrukkelijk gegeten. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. Bediening fantastisch. Echt iets voor fijnproevers.

Reizigers die Brasserie De Drukkerij bekeken, bekeken ook

In Brasserie De Drukkerij geweest? Deel je ervaringen!