Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (245)
Beoordelingen filteren
245 resultaten
Waardering van reizigers
51
85
56
35
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
51
85
56
35
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 245 beoordelingen
Beoordeeld op 31 juli 2020 via mobiele applicatie

Samen met m'n dochters op roadtrip door Nederland. Eerste stop Middelburg... We hadden er zin in.. bij aankomst de kamer afgerekend.. bij aankomst in de kamer zagen wij 2 bedden en een opgemaakte slaapbank. Kleine badkamer en een nooduitgang bordje in de kamer.. even bijkomen en op dat moment liepen er 2 heren langs t raam waar de slaapbank stond. Eerst dacht ik nog dat t 2 medewerkers waren, of mogelijk mensen ,die daar een sigaretje wilden roken. Hierdoor kon het raam aan die kant ook niet opengezet worden.. er was geen airco in de kamer. Het nooduitgang verlichtingsbordje zorgde ervoor dat de kamer snachts goed verlicht was. Slapen hebben we dus niet echt kunnen doen.. de douche was prima alleen liep de badkamer vol.. na 3 douches was t een behoorlijke kledderzooi.. het ontbijt was oke..personeel aan receptie was vriendelijk. Bij t ontbijt was dat minder. De meisjes waren ook erg jong.. bij uitchecken een en ander besproken. Men verzocht mij een en ander op de mail te zetten.. helaas heb ik na 2 weken nog steeds niets mogen vernemen van manager van Fletcher.. alles bij elkaar genomen was deze kamer absoluut de 241 euro zeker niet waard....

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank anitav724
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2020

Donderdag 9 en Vrijdag 10 juli was ik samen met mijn vrouw aan de Zeeuwse kust,
We overnachten in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg.
Het hotel bleek grondig gerenoveerd te zijn ten opzichte van 2017 toen wij ook al eens in dit hotel logeerde.

Het hotel was er duidelijk op vooruit gegaan ,Het eten zowel het diner als het ontbijt was prima en het personeel zeer vriendelijk.

De kamer was schoon met goede bedden,maar was wel erg klein waardoor wij er ons niet echt op ons gemak voelden.

Dit was erg jammer want voor de rest vonden wij het een prima hotel om te overnachten

Kamertip: De stad Middelburg is het bekijken zeker waard
Datum van verblijf: juli 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ryanv997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2020 via mobiele applicatie

Op een paar aspecten van de kamer na was alles goed! Super vriendelijk en meedenkend personeel, leuk restaurant erbij, goed eten zowel diner als ontbijt. Ook nam het hotel zeer goede maatregelen tav Corona. Locatie was top! De binnenstad ligt om de hoek, het station letterlijk aan de overkant van de kleine brug. We hadden de auto achter het station geparkeerd, gratis. Je kunt dan via de fietserstunnel binnen 5/10 minuten bij het hotel zijn.
Zoals gezegd was de kamer (nr. 205) geen 4 sterren waard.
- Hij was klein (door ongelukkige plaatsing van een kast had je maar kleine doorgang) - zeer scheve vloer (koffers rolden telkens richting de muur haha)
- hard bed
- het enorme raam kwam uit op een noodtrap, waardoor ‘s nachts het raam open laten wat riskant was (kiepstand kon niet bij deze ramen).
Daarentegen was de kamer gelukkig wel schoon en de badkamer modern en ruim.
We hadden een prettig verblijf.

Datum van verblijf: mei 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank St-f88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2020

Helaas ben ik niet te spreken over de overnachting. Ik werd weggestopt in een veredelde boekenkast waar ik net n paadje had om bij mijn bed te komen. Een enorme tegenstelling met de foto's die je op internet ziet

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank KaHu51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2020 via mobiele applicatie

Fijne kamer met goede bedden. Heel vriendelijke ontvangst. Ontbijt was inclusief en goed. Hotel ligt vlakbij centrum Middelburg, ideaal bij koopzondagen en 1e zondag van de maand als kunstgalerie ook open zijn en parkeren gratis is.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Peter H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken