Vio.com
Trip.comUS$ 88
Beoordeeld op 24 februari 2023

Benauwde kamer, erg warm. Gekoppeld met een andere kamer middels een (gesloten) deur. Dit is echt onplezierig veel te gehoring. Tot 03:00 mogen genieten van het liefdesleven van bezoekers kamer naast mij, alsof ik bij ze in de kamer lag. Echt niet te doen..

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 30 januari 2023

Super fijne ervaring. We hadden last minute nog geboekt en dit was geen probleem. We kregen een warm welkom en konden al snel naar onze kamer toe. De kamer was prachtig en het bed lag heerlijk en was groot. Het enige nadeel was dat de airco soms lawaai maakte. Verder hebben we een fijne overnachting gehad en willen we hier zeker nog een keer terug komen!

Beoordeeld op 26 januari 2023 via mobiele applicatie

We hadden in dit hotel verbleven tijdens het Festival Oude Muziek begin september en waren zeer tevreden over dit hotel, zodat we zonder aarzelen hebben geboekt voor een nacht.Check-in verliep heel vlot, maar de kamer 33 op de tweede verdieping(alleen te bereiken via de trap, er is geen lift), was een teleurstelling. Kleine kamer, geen kleerkast, wel drie (3) kleerhangers, een balk die heel laag boven het bed uitkomt zodat je vooral ‘s nachts goed moet opletten, zeer kleine badkamer (hooguit een halve metertussen rand wastafel en muur) en grote vetvlek op de enige zetel. Kortom, een afknapper, toch voor de prijs: ontbijt incl 141,5 euro. Volgende keer proberen we elders. Wel zeer vriendelijk personeel,zodat we toch een voldoende geven.

Kamertip: Kamer 33 zeker mijden
Beoordeeld op 15 januari 2023

Heel goede binnenkomst. Incheck was snel geregeld. Alleen een parkeerplaats gereserveerd maar die was vol. Helaas 5 minuten naar een andere (zelfde prijs) moeten lopen echter in de regen was geen succes .. voor de rest een zeer grote kamer met een kingsize bed. Gekozen voor een hotelkamer zonder raam maar helaas slecht geslapen wegens onvoldoende ventilatie. Daarnaast hadden we alleen 1kleine handdoeken en een douchenat. Geen grote handdoeken helaas.. al met al verder goede service alleen deze kleine dingen geven me net geen 5 sterren.

Kamertip: Kijk of er volgende handdoeken liggen.. voor de rest een leuke kamer ..
Beoordeeld op 25 december 2022

Leuk, niet al te groot hotel dat mooi is gestyled. We hadden een kamer zonder raam (was vooraf bekend), waarbij dat raam werd 'gecompenseerd' door een mooi van achteren belicht fotodoek. Leuk.

Het hotel ligt op loopafstand van het centrum. De prijs is redelijk. P

Badkamer is ruim en netjes. Ontbijt prima. Al met al niks op aan te merken.

Datum van verblijf: december 2022