Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helemaal top alles wat tot in de puntjes verzorgd.”
Beoordeling van Restaurant Blauw Utrecht

Restaurant Blauw Utrecht
Een tafel reserveren
2
zo 26-5
20:00
Geclassificeerd als nr. 17 van 818 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 24 - US$ 38
Keukens: Indonesisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Beschrijving: Bij Blauw geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren wij in onze restaurants in Utrecht en Amsterdam traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch. Vis, vegetarisch of vlees, een uitgebreide rijsttafel of een authentiek gerecht van een van de vele eilanden: kom genieten van de vele smaken die Indonesië rijk is.
13 april 2019 beoordeeld

Wat een verwennerij hebben er heerlijk gegeten en gedronken, begonnen met een cocktail daarna verschillende hapjes en toen een rijsttafel geweldig ,een lekker toetje en koffie toe met spekkoek. Personeel was erg aardig en behulpzaam,

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ElsS132
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (567)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 567 beoordelingen

18 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen monday blues met zo'n geweldig verfijnde rijsttafel. Wat een subtiele smaken en precies goede porties. Dit is een van de beste rijsttafels die ik in Nederland heb mogen genieten. Sedap! Wel een beetje rumoerig qua omgeving maar toch een goed gesprek kunnen voeren. De bediening was uiterst sympathiek en niet opdringerig. Kortom: een goed begin van de week. Gaan we vaker doen.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Marga W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie authentieke gerechten, mooi geserveerd, goeie uitleg, ook voor geen vleeseters of vegetarisch, kortom een aanrader!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank christiaan77
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De bestelde rijsttafel vlees en groenten stond in een mum van tijd op tafel. Heerlijk gegeten, maar het was niet onze intentie om binnen een uur weer buiten te staan. Beetje jammer!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank marjoleink809
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de eerste keer gegeten bij Blauw. Leuk gezellig restaurant, mooie en traditionele smaken. We hadden een vis en een vlees rijsttafel. Personeel vriendelijk en professioneel. We komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank keeso793
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Blauw Utrecht bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 

In Restaurant Blauw Utrecht geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding