Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige ambiance ”
Beoordeling van Olivier

Olivier
Geclassificeerd als nr. 15 van 701 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 29
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Lange Elisabethstraat Mariaplaats
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie


Hoe leuk is het om in een omgebouwde kerk tot grand café te verblijven. Keuze uit super bieren en heerlijke makkelijke happen. Een nadeel en dat is het geluid. Kan ook bijna niet anders door de enorme ruimte, maar wat een herrie.

Bedank twelling19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eric B, Manager van Olivier, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2018

Beste Twelling,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Het geluid kan soms wat overdonderen, de keer zijde van dit prachtige pand.
Hopelijk weerhoud het jullie niet van een volgend bezoek aan ^Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.104)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

15 - 19 van 1.105 beoordelingen

23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk terras. Was een winderig dag, maar je kan beschut zittn achter windscherm.
Vlotte en behulpzame bediening.

Bedank Henriette S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

lekker lunchen of avond eten, het is allemaal erg goed. Personeel is erg vriendelijk en helpt je goed. Het walhalla van biertjes in Utrecht.

Bedank Jonathan874
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eric B, Manager van Olivier, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018

Bedankt Jonathan! Zien wij je snel weer?
^Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel veel bier en gezelligheid, maar ook enorme drukte. Gewoon leuk om even te zijn, toch kom ik er niet te vaak vanwege de geringe kans op zitplaatsen bij een groter gezelschap. Ook moet je een gesprek over de tafel heen schreeuwen.

Bedank Joram V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eric B, Manager van Olivier, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 mei 2018

Bedankt voor de beoordeling Joram.
De gezellige drukte brengt soms wel wat extra volume met zich mee, wij hopen dat dit jullie niet weerhoud om snel weer eens te komen!!
^Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Olivieren is echt de moeite waard. Na kantoortijd gaan we vaak een borrel drinken en dat is super. De locatie is Amazing en heel veel keuze om een klasse biertje te kiezen. Het personeel is snel en top en de sfeer altijd goed te noemen. Een goed idee voor de borrel..

Bedank Oldgreyfox14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eric B, Manager van Olivier, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 mei 2018

Bedankt voor de mooie beoordeling!
^Olivier

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Olivier bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Olivier geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding