Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Miriam A
Oostkamp, België

Super cosy hotel

Beoordeling van Mother Goose Hotel
5,0 van 5 bollen15 apr 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Waaauw wat een leuk cosy hotel!
Bij het aanmelden kreeg je al een warm gevoel door de vriendelijke mensen daar.
De kamer zelf was ook suuuper cosy, we hadden een gratis upgrade gehad.
Was eventjes ‘benauwd’ omdat het zo centraal lag dat er veel geluiden gingen zijn maar niets is minder waard, we hebben super goed geslapen.
Je kon ook een ontbijtmand bijboeken, dit hebben we voor 1 ochtend gedaan.
Wij dachten aan een croissantje of boterkoekje, maar het was een healty breakfast. Niet echt ons ding maar was wel lekker.
Als we nog eens in Utrecht zijn, dan boeken we zeker dit hotel terug!
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 apr 2024
Hi there,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled you found our hotel cosy and enjoyed the warm welcome from our team. It's fantastic to hear you loved your room and appreciated the complimentary upgrade. Despite our central location, we're glad you had a peaceful night's sleep. We apologise if the breakfast basket wasn't exactly what you expected, but we're grateful for your feedback. We'd love to welcome you back on your next visit to Utrecht! 🥰

Warm Regards,

Emma | Mother Goose
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 116
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 117
  • Agoda.com
    € 107
  • Trip.com
0.4 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
€ 80
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 80
  • Agoda.com
    € 79
  • Hotels.com
    € 80
0.6 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 101
  • Hampton
    € 102
  • Skyscanner.com
    € 97
  • Expedia.com
    € 102
0.5 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 84
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 84
  • Hotels.com
    € 84
  • Priceline
0.1 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 111
  • Expedia.com
    € 117
  • Agoda.com
    € 101
  • Hotels.com
    € 111
1.6 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 108
  • Vio.com
    € 103
  • HIExpress.com
    € 101
  • Expedia.com
    € 108
3.9 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
City Twin and Double
€ 105
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 117
  • Agoda.com
    € 92
  • Hotels.com
    € 117
0.7 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Zwembad
RST NH utrecht
€ 105
  • NH Hotels
  • StayForLong
    € 96
  • Expedia.com
    € 111
1.0 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 173
  • Hotels.com
1.8 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 101
  • Booking.com
6.4 km van Mother Goose Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Utrecht bekijken
Beoordelingen (755)
Beoordelingen filteren
755 resultaten
Waardering van reizigers
528
172
42
9
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
528
172
42
9
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 755 beoordelingen
Beoordeeld op 5 april 2024

Erg mooie kamer en alles was erg schoon en netjes. Erg aardig personeel en overal dichtbij. Het ontbijt op bed zat in een leuke picknickmand en stond precies op de afgesproken tijd voor de deur. Erg fijn dat de bewaakte parkeergarage dichtbij was en gaf ook een veilig gevoel. Alleen maar complimenten !

Kamertip: Gewoon boeken
Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Ankie S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 april 2024
Google-vertaling

Hi there,

We're thrilled to receive your positive review! It's fantastic to hear that you found our room nice and appreciated the cleanliness and tidiness throughout. Our team is delighted to know that you found them very nice and helpful. Being close to everything and having breakfast delivered right on time in a charming picnic basket sounds like a wonderful experience! We're glad that our nearby guarded parking garage provided you with a sense of security. Thank you for your kind words and compliments – we couldn't be happier to have had you as our guest 🩷✨

Kind Regards,

Emma | Mother Goose

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 maart 2024

Wat een juweeltje, dit hotel. Midden in het centrum van de stad met - vanuit onze kamer - uitzicht recht op de Dom-toren. Erg sfeervol ingericht, heel vriendelijk en behulpzame medewerkers, fijne bedden en het ontbijt was in één woord geweldig. Beste (en meeste) ooit. Zijn geld zeker waard. Geen kritische punten, hooguit dat het pand ietwat gehorig is, dat hoort echter bij een mooi oud pand. De oordopjes lagen echter al klaar (hebben wij niet gebruikt overigens), dus daar was al aan gedacht. Absolute aanrader dit hotel!

Kamertip: Vraag naar een kamer met uitzicht op de Domtoren
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank J T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2024
Google-vertaling

Dear Guest,

We're thrilled to hear that you had such a wonderful experience during your stay at our hotel! It's truly heartening to learn that you found the view of the Dom Tower from your room, the charming decor, and our exceptional breakfast to be highlights of your visit. Knowing that our team could contribute to making your stay memorable brings us great joy.

We also appreciate your understanding regarding the minor issue of noise. As you rightly pointed out, it's sometimes unavoidable in historic buildings. However, we're glad that our thoughtful provision of earplugs ensured that it didn't disrupt your comfort.

Thank you once again for your glowing recommendation! We can't wait to have the pleasure of welcoming you back in the future 🤗✨

Warm regards,

Emma | Mother Goose

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 maart 2024

Wat een heerlijk hotel!! Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. We kregen fantastische tips om zo de leukste spots in Utrecht te ontdekken. Heerlijke kamer met alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Als je de deur uit stapt sta je midden in de stad en je bent dus overal dichtbij echt een dikke aanrader!!

Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank G S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2024
Google-vertaling

Hi there,

We're absolutely thrilled that you had such a wonderful experience with us! Your kind words mean a lot to us 🤗✨

Our team is dedicated to providing friendly and helpful service, so it's fantastic to hear that you felt well-supported throughout your stay. We're delighted that our recommendations enhanced your exploration of Utrecht's finest spots. Our aim is to ensure that our rooms offer everything you need for a comfortable and enjoyable stay, and we're glad to hear that we succeeded. With our prime location, you're just steps away from all the excitement and charm of the city. Thank you for your glowing recommendation, and we can't wait to have the pleasure of hosting you again soon!

Warm Regards,

Emma | Mother Goose

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2024

Geweldige plek, heerlijke kamer met fijne bedden & voorzien van een koffiemachine. Bijzonder gastvrije ontvangst! Een dikke aanrader voor iedereen die zich helemaal wil onderdompelen in alle gezelligheid die Utrecht te bieden heeft!

Kamertip: Blijf langer dan 1 nacht ;-)
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Mariette F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2024
Google-vertaling

Hi there!

Thank you for taking the time to share your experience with us! We're thrilled to hear that you had a great stay and enjoyed the cozy ambiance of our rooms, complete with comfortable beds and convenient amenities like the coffee machine. Providing hospitable service is at the heart of what we do, so it's fantastic to know that our team made you feel welcome throughout your visit 🪿✨ Utrecht is indeed a charming city, and we're glad you had the chance to immerse yourself in its coziness.

Your recommendation means the world to us, and we'd be honoured to welcome you back anytime you're in town! 🤗

Best Regards,
Emma | Mother Goose

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2024 via mobiele applicatie

Prachtig hotel middenin de stad! Ruime schone kamer met een fijne sfeer. Was wat warm op de kamer, dit kon je geloof ik zelf niet reguleren. Geen last gehad van geluid vanuit de stad.
Auto konden we vlakbij tegen betaling parkeren.
Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 667emmelys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Receptie Goose, Overig van Mother Goose Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2024
Google-vertaling

Hi there,

Thank you so much for taking the time to write us a review! We are overjoyed to read that so many aspects of your stay including the clean, spacious room and nice atmosphere lived up to expectations 💗 We hope that the heating in the room did not negatively impact upon your stay. It is possible to regulate the heat from. Please note for future that it is always possible to address any issues you may have with the colleagues at the front desk - they are always more than happy to help. We hope that we will have the pleasure of welcoming you back in the future. Until then, we wish you the very best.

Sincerely,
Emma | Mother Goose

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken