Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: Gesloten
Opslaan
  
Google
Manieren om Het Spoorwegmuseum te ontdekken
vanaf US$ 235,22
Meer info
vanaf US$ 34,98
Meer info
Beoordelingen (1.322)
Beoordelingen filteren
1.322 resultaten
Waardering van reizigers
678
486
115
26
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
678
486
115
26
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.322 beoordelingen
Beoordeeld op 27 september 2020 via mobiele applicatie

Leuk om te arriveren met de trein, bij aankomst en het eerste halfuur binnen kijk je je ogen uit. Maar moet wel zeggen dat wij het als twee dertigers na een kleine twee uur echt gezien hadden. Corona maatregelen worden zeer netjes nageleefd, dat doen ze leuk en goed. Museum is toch erg gericht op kinderen, opvallend dat je voor kinderen al vanaf 4 jaar de volle mep betaalt, duur grapje voor gezinnen. Leuk om eens te zijn geweest maar zullen niet terugkeren voor een tweede maal.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank vales1988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2020

Spoorwegmuseum; erg leuk en leerzaam.
Niet alleen leuk maar ook een leerzaam museum.
De spoorwegen door de geschiedenis heen.
Leuke en leerzame attracties.
Voor zowel jong als oud is het interessant.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Teo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2020 via mobiele applicatie

Een zeer grote collectie treinen, wagons en locomotieven. Treinreizen door de jaren heen. Nooit geweten dat er ook festivaltreinen zijn.
Aanrader als je in Utrecht bent. Vriendelijk personeel ook.

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank Lychee45
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 september 2020

Een super leuk museum voor kinderen. Er staan ontzettend veel treinen, je kijkt je ogen uit! Jonge kids kunnen ook in een treintje meerijden. Er is ook een soort achtbaantje. Van alles te doen in ieder geval. Erg leuk.

Datum van activiteit: september 2020
Bedank Sabine89W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2020 via mobiele applicatie

Met kleinzoon dit indrukwekkende en leerzame museum bezocht. Leuk voor volwassenen en kinderen. Treinen, rijtuigen van vroeger tot heden. Voor kinderen leuke plaatsen binnen t museum om lekker te spelen

Datum van activiteit: september 2020
Bedank zinoj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken