Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (408)
Beoordelingen filteren
408 resultaten
Waardering van reizigers
137
206
47
12
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
137
206
47
12
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
15 - 20 van 408 beoordelingen
Beoordeeld op 16 december 2018 via mobiele applicatie

Behoorlijk zachte matrassen, wat wij niet gewoon zijn.
Spijtig dat er geen koelkastje en haardroger aanwezig waren op de kamer.
Op vrijdagavond een glaasje Glühwein, heerlijk, spijtig niet op zaterdag .
Misschien ook mogelijkheid van extra kussen aanbieden.
Ontbijt was HEERLIJK.
De zelfbedieningsbar, goed idee.
Tweede sleutel had ook handig geweest (had ik WSS gewoon achter kunnen vragen )
Nee, al bij al, aanradertje.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lieve1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2018

Een vriendelijke ontvangst door de dames bij de receptie. Een functionele kamer met een goed bed, prettige warme douche en genoeg mogelijkheden om kleding op te hangen.
Prima WIFI.
Geen koffie en thee voorzieningen op de kamer, echter beneden in het hotel is tegen betaling koffie te krijgen.
Ontbijt is goed voor op een dag waar ik zakelijk op pad moet. Genoeg keuze uit brood en broodjes. En ook fruit salade aanwezig .

Kamertip: Een uitstekend plek "onder de rook van Utrecht" om een nachtje lekker te slapen.
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank miekel2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2018 via mobiele applicatie

Eigenlijk een goede ligging om Utrecht te bezoeken. Je loopt in 20 minutes naar de dom. Ik moest naar Nieuwegein en dat is dan ook goed te doen.
Het hotel bied wat je nodig hebt op een bescheiden maar zeker voldoende wijze.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank robf211
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2018

Het hotel is netjes en schoon. Behulpzaam personeel. Parkeren op eigen terrein voor 6,50e. Kamers zijn meer dan prima. Bed is een beetje hard. Muren en ramen niet geheel geluidsdicht. Geen restaurant in hotel aanwezig, wel 2 restaurants direct naast het hotel. Prima ontbijtbuffet.

Receptie 24 uur geopend. Er is geen bar, maar er zijn wel drankjes verkrijgbaar uit automaten (betaling met pin).

Kamertip: even kamers op 2e verdieping bieden zicht op manege. Leuk om te zien.
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank JackP1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2018

Mooi, modern onderhouden hotel, dichtbij een drukke weg, maar toch erg rustig. Kleine maar erg verzorgde kamers met een heel goed bed. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Minpunten: er zijn te weinig ontbijttafels die door het personeel niet snel genoeg worden leeggemaakt. En het ontbijt is erg minnetjes: geen zachtgekookte eitjes, geen roerei, geen worstjes of ontbijtspek. Er is geen echte bar, maar een selfbar met zelfbediening, niet echt uitnodigend. Het hotel is handig gelegen vlakbij een bushalte, zodat je binnen de 10 minuutjes in hartje Utrecht staat. Je parkeert gratis op de privéparking van het hotel.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PickNickAntwerpen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken