Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veel keuze!”
Beoordeling van Kafe Belgie

Kafe Belgie
Geclassificeerd als nr. 13 van 826 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 17
Keukens: Internationaal, Pub-restaurant, Pub en brouwerij
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Na sluitingstijd
19 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de ware bierliefhebber een paradijs als je kijkt naar de hoeveelheid biersoorten die aangeboden worden. Bij voorkeur geen last van rokers hebben, die hangen allemaal voor de voordeur. Als je daar eenmaal voorbij bent, prima tent.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank kajero1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (186)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 186 beoordelingen

31 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Cafe met zeker veel bieren. Maar daarmee is het ook gezegd. De wc is niet heel schoon en de inrichting is ook niet geweldig. Om verschillende bieren te proberen een aanrader maar voor meer zeker niet

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank markie816
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2018 beoordeeld

Bruin kafe aan de gracht. Buiten kun je zitten op een bankje. Binnen echt als vroeger. Heel veel keuze van de tap en nog veeel meer op de fles. Veel alternatieve gasten. Wij hadden een barkeeper die het streepje op het glas belangrijker vond dan een net biertje te tappen. "Je krijgt waarvoor je betaald". Heel jammer.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank k b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2018 beoordeeld

Omdat we op zoek gingen naar een toilet kwamen we hier toevallig terecht. Wat een leuk biercafe in Utrecht. Heel veel keuze in bieren en lekker simpel eten!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Chotee83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit café bestaat al langer dan België zelf. Iedere Utrechter is er een beetje opgegroeid. Vele topbieren. Goeie sfeer. Niet zo groot.

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank schutstramahof
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kafe Belgie bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 

In Kafe Belgie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding