Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en vriendelijke bediening.”
Beoordeling van Madeleine

Madeleine
Geclassificeerd als nr. 26 van 803 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

De tafeltjes staan wel wat dicht bij mekaar, maar het eten is verzorgd en lekker en de prijs-kwaliteit zit goed.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank greet2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (222)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 222 beoordelingen

12 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier voor de tweede keer gaan lunchen en worden steeds weer aangenaam verrast door de heerlijke gerechten en lekkere wijn. Enige minpuntje is de kou als je bij het raam wilt zitten maar daar is wellicht iets aan te doen!

Leuke gerechten voor een prima prijs!
Michelin mag hier best eens langs komen.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank rishmad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was erg druk op deze Valentijnsdag bij Madeleine. Daardoor duurde het allemaal net iets langer, maar dat was meteen ook het enige minpuntje van de avond. Vooraf de coquilles en de Baskische bloedworst, als hoofd de ravioli met kreeft en de tonijn. Met een fijne fles chablis er bij, een glaasje rood uit de grote fles en bij het kaasplankje een glaasje perencider. Het was allemaal heerlijk!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 965franciec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2019 beoordeeld

Voor 100 euro pp veel meer verwacht na 10 uur al aan het opruimen en schoon maken.
Bij je nagerecht de schoonmaak middelen ruiken van de keuken zit ik niet op tewachten!
Vragen om bediend te worden dit hoort echt niet. Na een week van hard werken dit krijgen kan gewoon niet en zeker niet voor die prijs!! Ik ga hier nooit mee naar toe!

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 660.504
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2019 beoordeeld

Gevarieerde menukaart met gerechten als patrijs en kwartel die prima bereid op tafel komen. Goede bediening en goede sfeer. Redelijke prijs-kwaliteit verhouding al heb je wel een 3-gangen menu nodig als je trek hebt, de porties zijn niet al te groot. Uitstekende keuze voor een culinaire en aangename avond uit op een mooie plek in het oude centrum van Utrecht.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 3511nc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Madeleine bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Madeleine geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding