Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastische burgers en friet”
Beoordeling van Meneer Smakers

Meneer Smakers
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 3 van 16 Snelle hap in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond voor het eerst gegeten bij Meneer Smakers. De goede verhalen zijn terecht. De burgers waren fantastisch, net als de verse friet. Enige minpuntje is dat het binnen niet heel gezellig is, maar het eten maakte het gelukkig goed.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank sanderv248
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (741)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 741 beoordelingen

31 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben verschillende malen bij mr. Smakers gegeten en in het verleden was ik altijd tevreden. Maar er zijn ondertussen veel tentjes die hamburgers als specialiteit hebben en ik ben ondertussen beter gewend. Brood is wel bovengemiddeld, maar dat is niet het meest belangrijke van een hamburger, toch?

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank koen_loves_to_travel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben hier al vaker komen eten, zowel met mij man, maar ook met vrienden en zelfs met mijn ouders. Dit zijn echt de beste hamburgers in town. Ze zijn net even anders dan de standaard hamburger, lekkere friet erbij en dat alles geserveerd in een leuk mandje!

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank sharonsU8158FH
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kan je verschillende soorten hamburgers halen en eten en zelfs vegetarische. Meer iets voor hipsters en mensen die denken dat ze dan beter bezig zijn daar dan een van de grotere ketens. Al met al blijft het een hamburgertent maar dan met iets meer luxe en locals

Datum van bezoek: juli 2018
1  Bedank Michasem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hamburgers. Ik hou van doorgebakken. Prima frite. Met een flesje gingerale er bij. Prima om jezelf te verwennen.

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank harrye57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meneer Smakers bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Meneer Smakers geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding