Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig eethuisje”
Beoordeling van Eethuis VERS

Eethuis VERS
Geclassificeerd als nr. 21 van 801 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Gezond
Gegevens restaurant
17 februari 2019 beoordeeld

Een heel gezellig eethuisje, leuke en schattige inrichting. Een plekje met glutenvrije en lactosevrije opties. Ikzelf koos voor een wortel kokossoepje met speltbrood, een goed vullend gerecht waardoor we onze stadswandeling erna weer konden verderzetten.
Heel verzorgd interieur en toiletten :)

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KSHH84
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (122)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 122 beoordelingen

23 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Je wordt buitengewoon gastvrij ontvangen en verzorgd. De broodjes zijn vers, knapperig en mooi belegd.
Wij gaan zeker weer terug.
Niek Ketting.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank niekketting
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken met zijn vieren. Apartere dingen op de kaart zoals platbrood en gember citroen drank. De prijzen zijn ook heel schappelijk. Je zit wel vrij dicht op elkaar.

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank kimco1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2019 beoordeeld

Voor het eerst hier terecht gekomen. Een klein gezellig zaakje met uitstekende broodjes en platbrood. De bediening vriendelijk en best wel snel dat we de broodjes kregen ondank dat het best druk was.
Zeker als we weer eens in de buurt zijn komen we terug.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jacqueline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al vaker bij Eethuis Vers geluncht en elke keer weer positief verrast over de lekkere gerechten. Dit keer hadden we een bio burger met altijd heerlijke truffelsaus en warm platbrood met makreel en chilimayo. Een sapje erbij en toe koffie met amandel-perentaart. Alles huisgemaakt en vers! Vriendelijke bediening ook die ondanks de enorme drukte attent en snel was.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 534lottev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eethuis VERS bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Eethuis VERS geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding