Beoordeeld op 13 september 2020 via mobiele applicatie

Alles prima en goed. Schone en welverzorgde kamer. Ontbijt was OK. Alleen in de “ochtendspits” om 9:00 uur was er geen warme douche op onze kamer op de derde verdieping. Daarvoor enige financiële compensatie ontvangen. Prima, maar een warme douche is wat je verwacht in zo’n hotel.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 8 juni 2020

Zeer goed hotel, uitgebreid ontbijt dat door de huidige situatie naar de kamer werd gebracht.
Vriendelijk personeel, en prettige kamer. Heel schoon, ruime douche en comfortable bed. Een hele goede ervaring.

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 7 juni 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden een ander hotel geboekt dat helaas door de Corona crisis zijn deuren sloot. We werden daarom hier naar toe verplaatst. Ook al is dit hotel wat “ zakelijker” / minder romantisch dan onze oorspronkelijk geboekte hotel hebben we een heerlijk verblijf gehad, mn door de zeer gastvrije vriendelijk ontvangst van al het personeel ( van tevoren via mail en tijdens verblijf in hotel). We kregen een upgrade en een attentie en voelden ons zeer welkom in de grote lichte kamer met ligbad, gesitueerd in een statige buurt op loopafstand vh centrum. Enig minpuntje was het vrij karige “ Corona ontbijt” in een meeneem- zak: mocht je keuze hebben, ga dan liever in een café in de
buurt ontbijten. Maar gezien de situatie en omstandigheden ( eerste week open horeca na lockdown, voor iedereen onwennige situatie etc) niets dan lof voor het team! Hartelijk dank!

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 22 mei 2020 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel. Het dakterras bij de suite is echt aan te raden. Tot 20:30 kunnen genieten van de zon. Lekkere Nespresso en theetjes aanwezig. Ruime kamer, heerlijk bed en "Corona ontbijtje" was lekker.

Minpuntjes waren er ook. Miste een koelkastje en de airconditioning kon de hitte niet goed aan. Ook had het dakterras beter moeten worden schoongemaakt. Sommige kit was beschimmmeld en badkamer is wel aan een upgrade toe.

Zonder het dakterras had ik het 3 sterren gegeven maar de top ervaring met het dakterras maakt dat ik het 4 sterren geef.

Datum van verblijf: mei 2020
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 5 mei 2020

We verbleven hier voor de derde keer, steeds in een andere kamer. Ze zijn allemaal even goed, weten we nu. Uitstekende bedden, fraaie sfeervolle inrichting, koffie/theefaciliteiten en rust binnen en buiten het hotel (ook aan de straatzijde). Verder combineert het hotel een gunstige ligging niet ver van het Centrum met een snelle busverbinding naar de Uithof/het UMC. Last but not least verdient de altijd hartelijke ontvangst speciale vermelding. Heel fijn dat dit hotel ook in coronatijd open is.

Kamertip: Naar onze ervaring zijn alle kamers goed.
Datum van verblijf: mei 2020