Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchen ”
Beoordeling van Cafe De Vingerhoed

Cafe De Vingerhoed
Geclassificeerd als nr. 62 van 830 Restaurants in Utrecht
Keukens: Nederlands
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
7 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heel lekker. Qua prijs qualitijd was het super voor weinig geld een heerlijke lunch gehad top

Datum van bezoek: december 2018
Bedank sj0erdjej
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (93)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 93 beoordelingen

14 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdagavond, rond half 12 even een afzakkertje genomen. Het heeft een huiskamer gevoel mede door de spelletjes die er lagen en waar we gebruik van maakte. Vriendelijk bediening, we mochten verzoekjes indienen voor de muziek en kregen een schaaltje pinda’s van het huis.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Jupp66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2018 beoordeeld

leuk no-nonsense eetcafe. Een leuke kaart en goede biertjes. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel en gezellige "bruine" inrichting!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Peter S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2018 beoordeeld

Na een enerverend bezoek aan het Centraal Museum strijken we neer bij De Vingerhoed voor de lunch. Het wordt een (huisgemaakte!) tonijnsalade. De Vingerhoed lijkt een simpel cafe met terras, maar blijkt een verrassend lekkere en originele lunch te serveren. Lekker brood erbij en we trakteren onszelf ook nog op een glas wijn erbij. Helemaal goed. Fijne bediening. Maar een minpunt, zoals overal: het stikt er van de rokers die het normaal vinden te roken terwijl om hun heen gegeten wordt. Heel apart.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Adelien57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het terras, waar je hele mensenmassa's aan je voorbij ziet trekken, genoten van een lekker kopje koffie en een overdadig gevuld glas wijn. De bediening is vriendelijk en correct. Bij een bezoek aan het toilet werd ik attent gewaarschuwd voor de steile trap die ik af moest dalen om dat te bereiken. Het is er zeker niet duur.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank benv427
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe De Vingerhoed bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Cafe De Vingerhoed geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding