Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke Ossenhaas ”
Beoordeling van Los Argentinos

Los Argentinos
Geclassificeerd als nr. 119 van 817 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 15 - US$ 41
Keukens: Argentijns
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Reserveringen
Beschrijving: Genieten van de Argentijnse keuken? Dat doe je bij Argentijns restaurant Los Argentinos in Utrecht. Specialiteit van het huis zijn grillgerechten met heerlijke steaks en ribs. Los Argentinos gebruikt hiervoor het beste, pure Argentijnse rundvlees van de pampa's. Dit vlees is niet ingevroren geweest en heeft nog die typische smaak waar de runderen van de uitgestrekte pampa zo bekend om staan! Het prachtige stuk vlees op je bord is bereid op authentieke wijze en gegrild naar je eigen smaak: rare, medium of doorbakken. Voor de liefhebbers zijn er ook heerlijke vis- of vegetarische gerechten. Op de uitgebreide wijnkaart staan wijnen die je gerechten uitstekend begeleiden. Bij mooi weer kun je ook heerlijk op het terras aan het water zitten. Voor groepen hebben wij een aparte zaal! (vooraf reserveren!) Geopend op maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur Betaalwijze: Contant, Pin, Mastercard, Visacard en American Express
26 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt leuk restaurantje, erg vriendelijk. Vlotte bediening. Overheerlijke Ossenhaas gegeten. 1 minpuntje te melden. Ma t hoofdgerecht wilde we even wachten net t nagerecht, maar om de 2 minuten stond er bediening aan tafel of we t al wisten. Dat vond ik persoonlijk een storende factor. Alsof ze ons weg wilde hebben. Had graag nog even gewacht met t nagerecht, maar voelde me echt opgejaagd op dat moment.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank peetjed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (172)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 172 beoordelingen

2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt lekker gegeten. Voldoende keuze en goede ambiance. Ligging aan de gracht blijft bijzonder.
Ossehaas was echt heerlijk. Chimichurri vind ik niet altijd bijzonder, maar dit potje heb ik bijna leeggelepeld.
Wel redelijk aan de prijs als je voor-, hoofd- en nagerecht pakt

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 727lizetw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2018 beoordeeld

Los Argentinos zit op een mooie locatie aan de gracht. Het eten was prima maar niet onderscheidend, zat keuze aan vlees maar het mist enige finesse. De bediening was goed aanwezig maar miste duidelijk ervaring en deed hierdoor alleen het minimale.
Wat betreft de inrichting. Deze is mooi en lekker ruim enige aanbevling is kijken naar de akoestiek. Deze kan vel beter.

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank steven26111987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte bediening. Luisterde niet. Lang gewacht op slecht vlees (vroegen niet hoe we onze entrecote wilden) en met drie stukjes groenten erg matig. Saus uit oakje. Ruimden al af voordat we weg waren. En nog goed aan de prijs ook. Erg jammer.
Niet goed dus.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank eefje4ever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2018 beoordeeld

Gezellige sfeervol steakhouse met een goed menu en een vriendelijke vlotte bediening
Wij hebben Spareribs gegegeten en deze waren uitstekend en goed van smaak

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Don L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Los Argentinos bekeken, bekeken ook

 
Utrecht, Utrecht Province
 
Nieuwegein, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Los Argentinos geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding