Omdat we wisten dat dit hotel geen kamers heeft met twee losse bedden waren we genoodzaakt twee kamers te boeken. Allereerst met het positieve beginnen, parkeren kan gratis op het terrein of onder in de parkeergarage. Bij het inchecken hadden we direct spijt van onze keuze voor dit hotel. Als deelnemer aan het loyalty programma van Accor ontvang ik normaal bij het inchecken een voucher voor een drankje in de bar, ongeacht de boekingswijze van het verblijf. Dit was helaas niet het geval bij dit hotel, er werd erg lastig gedaan om een voucher te geven, dit terwijl bij het uitchecken gezegd dat dit wel de normale gang van zaken is ook bij dit hotel. Blijkbaar is het dus afhankelijk van wie je incheckt of je krijgt waar je normaal recht op hebt. Een gemiste kans voor upselling, want anders had ik zeker ook het ontbijt bijgeboekt. De kamers zijn ietwat klein en warm, maar gelukkig kon het raam open. De badkamer laat hier en daar gebruikssporen zien maar maakt verder een schone indruk, wel een muffige geur op de kamers. De waterkoker staat niet standaard op de kamer maar kun je afhalen bij de receptie. Het buitenterrein behoeft ook enige aandacht; volle prullenbakken, lege bier blikjes en overal sigarettenpeuken; dit maakt niet een welkome indruk. Concluderend: gemiste kansen alom, voor een verblijf in Utrecht zijn er vast en zeker betere keuzes denkbaar!