Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Patriciajansen

Top lokatie

Beoordeling van Grand Hotel Karel V
5,0 van 5 bollen7 jul 2023 beoordeeld
Geweldige ligging, je wandelt zo hartje Utrecht in. Prachtige kamer, met airco. Super goede service en een heerlijk ontbijt. Echt een aanrader als je een weekendje Utrecht gaat doen. Het is elke cent waard.
Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wendy van Espelo-Kluft, Gastenservice/Front Office van Grand Hotel Karel V, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 aug 2023
Beste Patriciajansen,

Bedankt dat u de tijd wilde nemen om een beoordeling achter te laten en voor uw warme woorden. Het is een genoegen om te lezen dat u zo heeft genoten van onze locatie, het ontbijt en onze service. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in het mooie Utrecht!

Warme groet,
Linda Nieuwenhuizen
Assistent Front Office Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 104
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Hampton
0.5 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 126
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 126
2.2 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Zwembad
RST NH utrecht
€ 100
  • Booking.com
  • NH Hotels
  • Hotels.com
0.9 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Restaurant
€ 87
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
6.6 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 79
  • Expedia.com
    € 80
0.8 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 120
  • eDreams
0.5 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
  • Hotels.com
  • HIExpress.com
    € 81
  • Algotels
3.5 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 111
  • Expedia.com
    € 114
1.5 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Restaurant
City Twin and Double
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 99
  • Expedia.com
    € 111
0.7 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 148
  • Hotels.com
2.6 km van Grand Hotel Karel V
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Utrecht bekijken
Beoordelingen (980)
Beoordelingen filteren
980 resultaten
Waardering van reizigers
545
300
94
25
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
545
300
94
25
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 980 beoordelingen
Beoordeeld op 31 oktober 2022 via mobiele applicatie

Blijft een heerlijke manier van inchecken: je wringt je met je auto over de ring en de binnenstad van Utrecht in om vervolgens je auto voor de deur van het hotel te parkeren en vanaf dat moment is het heerlijk rustig om je heen. Inchecken gaat vanzelf en dan is het vakantie

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Huti18
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 oktober 2022 via mobiele applicatie

In een woord fantastisch
Aantal keer geweest
Echt uitmuntend
Wat een gastvrijheid en luxe
Zeer vriendelijk personeel
Van de kamer tot de service
Heerlijk bed
Ruime kamers
Schoon en compleet
Alles wat je bogus hebt is aanwezig

Een aanrader!!!

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lindagQ7947NW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wat een top hotel en top gastvrijheid! Alles klopt en zeer vriendelijke crew!

Ik was echt in mijn nopjes en heerlijk gegeten. Kamers zijn schoon groot en luxe ingericht. Badkamer is erg schoon en fris.

Ontbijt is zeer lekker en met alleen maar verse producten.

Kortom een topper!

Tot de volgende keer!

En een pluim voor de portier die meedacht over het parkeren en opladen van de auto. Fantastisch geholpen! Waar maak je dat nog mee? Precies hier!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2022

De voorzijde van het Grand Hotel is een groots, klassiek stadspaleis, met een prachtige, stille tuin waar je aan de drukte van het Utrechtse centrum kunt ontsnappen. Tot zover is alles goed.
Na het inchecken ontdek je waarschijnlijk dat de meeste kamers niet in het oude pand maar in een modern bijgebouw liggen. Dat mag dan welk ronkend de Romeinse vleugel heten maar het is een slaapwekkend bouwsel van 20-30 jaar oud. De Vinex-wijk van Grand Hotel Karel V. Van de kamers word je evenmin vrolijk, met veel beige en goudtinten oogt het nog Van-der-Valkser dan het echte Van-der-Valk concept.
De bistro is slecht georganiseerd. Je moet van tevoren een tafel reserveren maar de receptie had de mail hierover niet gestuurd. De bistro bleek volgeboekt, Pas na veel moeite kon men op een van de dagen alsnog een tafel regelen. Allerlei redenen werden genoemd waarom er geen plek meer beschikbaar was. Uiteindelijk was de bistro voor slechts de helft gevuld. Merkwaardig.
Kortom, dit is een hotel dat zijn ambities niet waarmaakt.

Kamertip: Neem geen kamer in de Romeinse vleugel
Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Indigov_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2022 via mobiele applicatie

Groot voordeel is dat het rustig gelegen is, in het groen, en toch midden in het centrum en dicht bij het station. De inrichting is wat gedateerd, maar ik vond dat niet storend. Men is heel flexibel met annuleren, verlengen etc. Vriendelijk personeel. Valt in hogere prijsklasse.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ChrissiedD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken