Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 264
Official HotelUS$ 266
eDreamsUS$ 264
Vio.comUS$ 264
Agoda.comUS$ 265
TripadvisorUS$ 264
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (961)
Beoordelingen filteren
961 resultaten
Waardering van reizigers
533
298
91
24
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
533
298
91
24
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 961 beoordelingen
Beoordeeld op 22 oktober 2022 via mobiele applicatie

In een woord fantastisch
Aantal keer geweest
Echt uitmuntend
Wat een gastvrijheid en luxe
Zeer vriendelijk personeel
Van de kamer tot de service
Heerlijk bed
Ruime kamers
Schoon en compleet
Alles wat je bogus hebt is aanwezig

Een aanrader!!!

Datum van verblijf: februari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank lindagQ7947NW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 oktober 2022 via mobiele applicatie

Wat een top hotel en top gastvrijheid! Alles klopt en zeer vriendelijke crew!

Ik was echt in mijn nopjes en heerlijk gegeten. Kamers zijn schoon groot en luxe ingericht. Badkamer is erg schoon en fris.

Ontbijt is zeer lekker en met alleen maar verse producten.

Kortom een topper!

Tot de volgende keer!

En een pluim voor de portier die meedacht over het parkeren en opladen van de auto. Fantastisch geholpen! Waar maak je dat nog mee? Precies hier!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde alleen
Bedank Culinaristje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 5 september 2022

De voorzijde van het Grand Hotel is een groots, klassiek stadspaleis, met een prachtige, stille tuin waar je aan de drukte van het Utrechtse centrum kunt ontsnappen. Tot zover is alles goed.
Na het inchecken ontdek je waarschijnlijk dat de meeste kamers niet in het oude pand maar in een modern bijgebouw liggen. Dat mag dan welk ronkend de Romeinse vleugel heten maar het is een slaapwekkend bouwsel van 20-30 jaar oud. De Vinex-wijk van Grand Hotel Karel V. Van de kamers word je evenmin vrolijk, met veel beige en goudtinten oogt het nog Van-der-Valkser dan het echte Van-der-Valk concept.
De bistro is slecht georganiseerd. Je moet van tevoren een tafel reserveren maar de receptie had de mail hierover niet gestuurd. De bistro bleek volgeboekt, Pas na veel moeite kon men op een van de dagen alsnog een tafel regelen. Allerlei redenen werden genoemd waarom er geen plek meer beschikbaar was. Uiteindelijk was de bistro voor slechts de helft gevuld. Merkwaardig.
Kortom, dit is een hotel dat zijn ambities niet waarmaakt.

Kamertip: Neem geen kamer in de Romeinse vleugel
Datum van verblijf: augustus 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Indigov_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2022 via mobiele applicatie

Groot voordeel is dat het rustig gelegen is, in het groen, en toch midden in het centrum en dicht bij het station. De inrichting is wat gedateerd, maar ik vond dat niet storend. Men is heel flexibel met annuleren, verlengen etc. Vriendelijk personeel. Valt in hogere prijsklasse.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ChrissiedD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juli 2022 via mobiele applicatie

Met onze jaar/vriendenclub al 25 jaar samen. Dit keer met 6 stellen gegeten en overnacht in Karel V. Wat een grote klasse, de kamers en de keuken! Super luxe kamers waarin alles klopte en qua eten kan ik michelin aanbevelen een keer langs te gaan, want wat wij aten was meer dan sterrenwaardig. De bijpassende wijnen waren heerlijk en men schonk zeker niet te scheutig.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank robbC7169VQ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken