Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (353)
Beoordelingen filteren
353 resultaten
Waardering van reizigers
295
50
7
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
295
50
7
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 353 beoordelingen
Beoordeeld op 7 december 2019

Mary K bevindt zich in een prachtig opgeknapt oud grachtenpand in het hartje van Utrecht, met op loopafstand Utrecht CS, Tivoli, alle winkels, cafés en restaurants.
Een ideale locatie voor een stedentrip.
De persoonlijke ontvangst, de rustige ambiance maken dat je echt uit bent.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ts814
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary K, Manager van Mary K Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2019

Geweldig, hartelijk dank voor uw uitgebreide en zeer goede beoordeling! Heel graag tot de volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2019

Mega kamer en alles binnen handbereik. Bad is diep en groot genoeg voor 2 personen. Je zit direct aan het water met eigen ingang dus veel privacy. Heerlijke restaurants nabij. Volksbuurt museum op 100 meter afstand. Zeker een aanrader om ook even te bezoeken.

Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank dirkdeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary K, Manager van Mary K Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2019

Enorm bedankt voor uw geweldige beoordeling! Heel graag tot de volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2019 via mobiele applicatie

Eerst en vooral super ontvangst. Zeer persoonlijk en attent. Kamer was echt een toppertje. Mooi ingericht en super comfortabel bed. Zalig geslapen zonder enig lawaai! Het ontbijt werd geserveerd door een super vriendelijke dame en was zeer lekker. Hier willen wij zeker nog eens terug komen. Misschien willen we dan eens een andere kamer ontdekken

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JolijnM7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary K, Manager van Mary K Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2019

Wat een leuke review! Jullie zijn heel welkom bij het Mary K Hotel, de volgende keer dat je in Utrecht bent. Laat ons vooral je wensen weten, dan zorgen we graag voor een passende kamer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Zeer mooi hotel op een prachtige locatie. Service is ook echt top! Vriendelijke mensen en daar wordt je gast blij van. Je voelt je echt te gast. Oh ja, ontbijt is een aanrader. Je kan kiezen uit drie ontbijtjes: klein, normaal of uitgebreid.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank jjmeewis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary K, Manager van Mary K Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2019

Heel hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Graag tot een volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2019

Perfecte service, goed contact voor, na en tijdens verblijf.
Mooie, moderne kamers in een prachtig monumentaal pand.
Midden in het centrum van Utrecht, alles op loopafstand.
Het ontbijt is vers gemaakt met heerlijke producten, de aardbei-limoen jam is een aanrader.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank OnnoEbbers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mary K, Manager van Mary K Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2019

Enorm bedankt voor uw super fijne beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken