Agoda.com
AlgotelsUS$ 133
Beoordeeld op 1 juni 2023

Ik was hier vandaag samen met mijn nichtje. Het hotel ziet er prachtig uit. De kamer was heel mooi. Super fijne bedden. Heb heerlijk geslapen. Het ontbijt is erg uitgebreid. Vers netjes en vooral lekker. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Sauna en bubbelbad waren top. Je kan je auto makkelijk parkeren en met de bus naar het centrum. Ideaal. Dat maakt dat we zeker nog een x terug gaan komen.

Kamertip: Je kan heel makkelijk met de bus naar het centrum. De sauna en bubbelbad zijn heerlijk We hebben na het ontbijt daar nog gebruik van gemaakt
Datum van verblijf: juni 2023
Bart Blikman, General Manager van Carlton President, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2023

Beste Tessa,

Dank voor de leuke recensie.

Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen.

Beoordeeld op 18 mei 2023 via mobiele applicatie

De service is beneden de maat. Wij hadden ruim 2 maanden van te voren een luxe arrangement geboekt inclusief een 3 gangen dinner op de eerste dag en nu blijkt dat het hotel overboekt is voor het arrangement en er geen plaats meer is om te e eten.

Zelfs in de e-mail die in de week ervoor werd verstuurd werd geen enkele opmerking gemaakt dat je tijdig moet reserveren voor het eten.

Wij waren helaas niet de enige, er waren drie andere koppels die allemaal hetzelfde probleem hadden.

De meisjes aan de receptie waren absoluut onervaren en niet oplossingsgericht.

Kamertip: Extra alert zijn dat je ruim vooraf ook een dinner reservatie maakt
Datum van verblijf: mei 2023
Bart Blikman, General Manager van Carlton President, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2023

Beste heer,

Dank voor uw recensie via tripadvisor.

Wij hebben hier reeds contact over gehad via uw reisagent en aangegeven hoe de vork in de steel zit.

Er was geen sprake van een overboeking. U kon alleen niet dineren op het tijdstip dat u wenste daar het restaurant volgeboekt was.

Toen u de reservering heeft gemaakt stond duidelijk bij het arrangement aangegeven dat u tijdig moet reserveren daar het restaurant vol kan geraken. Er staat letterlijk vol=vol.

U geeft aan dat wij niet oplossingsgericht zijn. Volgens mij is er uiteindelijk een oplossing gekomen door u alsnog te laten dineren. daardoor hebben wij andere gasten die wel hadden gereserveerd gevraagd om iets later aan tafel te gaan.

Beoordeeld op 14 mei 2023

Leuk hotel maar er werd onderhoud gepleegd
Hadden we liever van te voren geweten dan hadden we kunnen annuleren
Nu kom je er pas achter als je d'r bent
Je kan dus niet uitslapen om 8.00 beginnen ze te schuren en met steigers opbouwen

Datum van verblijf: mei 2023
Bart Blikman, General Manager van Carlton President, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2023

Geachte heer Hesselink,

Hartelijk dank voor uw recensie.

Excuus voor het feit dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachting.

Er wordt inderdaad geschilderd bij een gedeelte van het hotel. Heel graag hadden wij dit ter plaatse vernomen zodat wij u een andere kamers hadden kunnen geven.

Dank alsnog voor uw recensie.

Beoordeeld op 11 mei 2023

Alles prima alleen de koffiemachine werkte niet drukte de cupjes plat dus helaas geen koffie voor ons. Tot onze verbazing hing er nog een onderbroek van de vorige bezoekers boven de kapstok zie foto..

Kamertip: Prima hotel
Datum van verblijf: mei 2023
Bart Blikman, General Manager van Carlton President, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2023

Beste Marian,

Hartelijk dank voor de recensie.

De verbazing kan ik met goed voorstellen! Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren en ik zal dit zeker met de huishouding opnemen.

De koffiemachine zal ik zeker nakijken.

Dank voor het compliment mbt de kamer en het bed.

Beoordeeld op 10 mei 2023

Vriendelijke ontvangst. Mooie ruime kamers, lekker uitgebreid ontbijt in een mooie ruimte. Het inbegrepen 3-gangendiner was heel lekker. De aanbieding was super, sterk afgeprijsd verblijf met aankomst op zondag. We werden verwelkomd met een gratis drankje en een hapje. Heel zeker voor herhaling vatbaar. Super hotel met een goede ligging om Utrecht te bezoeken.

Kamertip: Doen!

Beste Eddy,

Dank voor de review. Fijn om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad.

Graag tot ziens!