Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader!”
Beoordeling van Roberto Gelato

Roberto Gelato
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 1 van 30 Dessert in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 5
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
5 juni 2019 beoordeeld

Tijdens een avondwandeling kwamen mijn vrouw en ik op het idee om een ijsje te gaan eten. Aangezien we nog nooit naar Robert Gelato waren geweest, wilden we hier wel eens naartoe. Afgaande op vele andere recensies en social media, moest dit wel een goede keuze zijn.

Bij deze: dat was het ook! Veel verschillende soorten smaken ijs, die varieerden van erg originele tot de bekende smaken, kortom: voor ieder wat wils! De zaak zelf zag er ook erg leuk uit en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Roberto Gelato heeft z'n naam eer aan gedaan, want het is niet voor niks een begrip in Utrecht en daarom zeker een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank iann139
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (194)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 194 beoordelingen

5 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks de soms wat langere rij, moet je hier zeker in gaan staan! Oprecht het lekkerste ijs van Utrecht!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank denisee102
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2019 beoordeeld

Roberto Gelato heeft het beste ijs van de stad, het is iets buiten het centrum maar de omweg meer dan de moeite waard

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dick v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2019 beoordeeld

Het lekkerste ijs van Utrecht! Sicilia en vanille mijn favorieten
Leuke, nette bediening ondanks de enorme drukte.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Bjorndk1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Manager van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2019
Google-vertaling

Dankjewel Bjorn!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een van de beste tips die ik ooit van een collega heb gekregen is Roberto Gelato.
Wat een feest aan gevarieerde smaken, wat een vakmanschap!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Thera K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2019

Dank voor je lovende woordeen Thera!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Roberto Gelato bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Roberto Gelato geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding