Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk ijs!”
Beoordeling van Roberto Gelato

Roberto Gelato
Geclassificeerd als nr. 1 van 28 Dessert in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 5
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
9 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede sfeer, vrolijke mensen en de lekkerste ijssmaken die je kan bedenken. Wees niet verbaasd als je een rij ziet die loopt tot de hoek. Gewoon aansluiten :) Het is het wachten waard!

Bedank IljaKlink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2017

Dank Ilja...ik hoop dat je niet te lang hebt moeten wachten! (wij scheppen natuurlijk zo snel mogelijk)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (159)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

28 - 32 van 159 beoordelingen

7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Er staan niet voor niets regelmatig rijen voor de deur. Roberto maakt namelijk écht het lekkerste ijs van Utrecht en ik denk ook van Nederland. Zeker eens langs gaan! Roberto zelf en zijn vrouw zijn ontzettend leuke mensen. Volg Roberto vooral op social media, hij is hilarisch.

Bedank Jim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 augustus 2017

Jim! dank voor je compliment, wij vinden jou ook een superleuk mens!
Tot snel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld

Roberto's heeft vind ik samen met Venezia het lekkerste ijs van Utrecht. Ze hebben hier diverse glutenvrije opties. Vooral sorbets, maar ook een aantal roomsmaken. Of ze glutenvrije hoorntjes hebben weet ik niet. 

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank gvinutrecht
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2017

Dank voor je beoordeling. We hebben zeker ook glutenvrije hoorns en bijna alle smaken zijn glutenvrij (behalve als taart- en koekjes ijs). Geef het wel altijd even aan bij het bestellen, dan scheppen de ijstoppers extra secuur

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld

We waren er gisteren met vier personen. Als je een ijsje met één bolletje bestelt, verdwijnt dit in zijn geheel in het hoorntje. Dat was voorheen niet het geval. Ergo, de bolletjes zijn de helft kleiner geworden. Zo kan ik ook snel rijk worden.....

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank K-jaccer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2017

Buonasera K-jaccer, dank voor je beoordeling. Dat je bolletje in het hoorntje verdwijnt is zeker niet de bedoeling. We hebben in de afgelopen 16 jaar niet de ijsschep maat veranderd, ik ben dan ook bang dat een van onze toppers helaas een fout heeft gemaakt. Meld je de volgende keer even bij Carlina of mij, dan trakteren we je graag op een ijsje.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon belachelijk lekker ijs, en relatief goedkoop. De lange rijen zeggen genoeg (maar toch nooit echt lang wachten)

Bedank Tim_Vee_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2017

Buongiorno Tim, dank voor je reactie, je laat de zon vandaag weer even schijnen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Roberto Gelato bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Roberto Gelato geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding