Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een feestje”
Beoordeling van Roberto Gelato

Roberto Gelato
Geclassificeerd als nr. 1 van 27 Dessert in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 5
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
12 juli 2017 beoordeeld

Heerlijk Italiaans ijs.
Enorm veel smaken. Echt de moeite waard.
Robert toppie
Aardig personeel en vlot in de bediening

Bedank Demmy2012
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2017

Dank Demmy voor je lovende woorden! Wij vinden onze klanten weer top

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (167)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

39 - 43 van 167 beoordelingen

2 juli 2017 beoordeeld

Roberto maakt ijs met alleen maar natuurlijke producten, hij gaat hierbij altijd op zoek naar de beste ingrediënten, citroenen uit Sicilië, pistache noten uit Bronte en ga zo maar door. Roberto heeft niet voor niks al vele prijzen gewonnen voor zijn topkwaliteit ijs. Soms lijkt de rij lang, maar het gaat eigenlijk altijd behoorlijk snel en iedereen in de rij is vrolijk omdat ze weten waar ze voor in de rij staan!

Wij gaan zo mogelijk meerdere keren per week :), het assortiment wisselt ook gedurende de week.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Koen83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 augustus 2017

Koen, dank voor je lovende woorden. Klanten als jij maken mijn dag

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2017 beoordeeld

De beste ijs die ik in Nederland heb gegeten. Elke week ook weer een andere unieke smaak, dus een goede reden om elke week even langs te gaan.

Bedank Pascal G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato, Proprietario van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juni 2017

Wow Pascal....dank voor je wekelijkse bezoek en je complimenteuze woorden!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2017 beoordeeld

Heerlijk ijs met naast de populaire smaken ook wat meer aparte variaties. Gelegen ver buiten het centrum maar een stukje omrijden is het zeker waard. Mijn tip is de Witte Wieven variant, erg lekker. Leuke buurt!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mhveen2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juni 2017

Grazie voor je positieve beoordeling. Wat kunnen we doen om er 5 sterren van te maken? ;-) Heb je trouwens al de Coppa d'Oro geprobeerd? Ook lekker als je van Wittevrouwen houdt...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd een topper na een avondje Utrecht of gewoon tussendoor. Roberto staat al jaren eenzaam aan de top. En die rij voor de deur? Zegt genoeg!!

Bedank Eric v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RobertoGelato93, Eigenaar van Roberto Gelato, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juni 2017

Eric, dank voor je mooie woorden.....hoop dat de rij niet te lang was ;-)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Roberto Gelato bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Roberto Gelato geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding