Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Michael
Schelle, België

Leuk en aangenaam overnachten

Beoordeling van The Nox
4,0 van 5 bollen12 mrt 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Leuke plaats om een nachtje te verblijven. Zeker het ontbijt is een absolute aanrader en geserveerd in een hele aangename omgeving. Vriendelijke ontvangst, behulpzaam en goedlachs.
Wel even opletten waar je de wagen zou parkeren, sommige plaatsen zijn op zaterdag niet beschikbaar, goed lezen dus!
Datum van verblijf: juni 2023
Kamertip: Opletten als je op vrijdag toekomt waar je de wagen parkeert en laat staan tot de dag erna
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Gastenservice/Front Office van The Nox, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 apr 2024
Beste gast, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Hartstikke bedankt daarvoor! Het is erg leuk om te lezen dat je een aangename overnachting hebt gehad bij ons en dat je zo genoten hebt van het ontbijt. Ik ga de complimenten ook zeker doorgeven aan onze collega's van restaurant Hemel & Aarde. Parkeren kan midden in de stad Utrecht inderdaad een uitdaging zijn. Neem vooraf gerust contact met ons op zodat wij je daarmee op weg kunnen helpen. Zo kun je bijvoorbeeld een plek op onze privé parkeerplaats reserveren of delen wij graag onze andere parkeertips. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Amber | The Nox Hotel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 117
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km van The Nox
Gratis wifi
€ 107
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.7 km van The Nox
Gratis wifi
Bar/lounge
RST NH utrecht
€ 111
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • NH Hotels
1.2 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 80
  • Booking.com
0.8 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 173
  • Priceline
1.6 km van The Nox
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 106
  • Priceline
1.8 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
City Twin and Double
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 104
  • Algotels
0.9 km van The Nox
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • HIExpress.com
    € 101
  • Algotels
4.1 km van The Nox
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 158
  • Priceline
2.9 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 102
  • Algotels
6.6 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Utrecht bekijken
Beoordelingen (193)
Beoordelingen filteren
193 resultaten
Waardering van reizigers
154
29
5
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
154
29
5
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 193 beoordelingen
Beoordeeld op 12 februari 2024

Wat viel dit tegen! We verbleven in The Nox voor onze huwelijksnacht. Eerlijk, de kamer was mooi, maar het ontbrak aan service, voorzieningen op de kamer en vooral het speciale gevoel dat je wilt hebben voor zo’n nacht. Erg teleurstellend!

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Toine e
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Gastenservice/Front Office van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2024
Google-vertaling

Dear Toine and Thijs,

I'm truly sorry to hear about your disappointing experience on your wedding night at The Nox. Your satisfaction is incredibly important to us, and it's disheartening to learn that we fell short of providing the exceptional service and atmosphere you deserved for such a special occasion. Please reach out to us directly so that we can help to resolve the issue and reassure you for any future stay. We're committed to making things right and ensuring your future experiences exceed your expectations. You can contact us by email at welcome@thenoxhotel.com or, call us at 030 202 9800.

Kind Regards,
Emma | The Nox Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2024

Een pareltje midden in het centrum van Utrecht.
Hele mooie en stijlvol ingerichte kamers. Heerlijke bedden.
Alles heerlijk schoon en heel gastvrij personeel.
Ontbijt had iets uitgebreider gemogen, maar verder alles top!
Ga hier zeker nog een keer naartoe.

Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank cvengelenhoven
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2024
Google-vertaling

Dear Guest,

Wow! Thank you ever so much for the wonderful praise you have left for our gem of a boutique hotel. Reviews like yours make our jobs all the more worthwhile. We are overjoyed to read that all aspects of your stay were up to scratch. Regarding the breakfast; we are disappointed to read that you would have liked something more extensive. We will be sure to pass your comments onto our colleagues at Hemel en Aarde.

We hope to welcome you back on your next visit to the fabulous Utrecht. See you soon!

Kind Regards,

Emma | The Nox Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 januari 2024

Een prachtig hotel, midden in de stad! Zeer mooie kamers en hele mooie inrichting van het hele hotel. Heel comfortabele bedden, alles perfect schoon ook. Supervriendelijke medewerkers, en een heerlijk ontbijt. Met andere woorden, een perfect verblijf!!

Datum van verblijf: januari 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank lizzie772017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2024
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for taking the time to leave us such a warm review. Your kind words have made our day! We are thrilled to read that the rooms, decor and bed hit the mark. Moreover, we are over the moon that our Nox team gave you the friendly welcome and hospitality that you deserve.

It was a pleasure to host you for a stay under our stars. That being said, we hope to welcome you back for another great stay in the near future.

Kind Regards,

Emma | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2023

Het hotel lag zeer centraal in de binnenstad. Mooi gebouw, zeer mooi gerenoveerd. Mooie kamer met zeer goed bed. Jammer van de verbinding tussen provider en televisie. Het was meestal onmogelijk om tv te kijken. Beeld sloeg telkens over in gekleurde mozaïeken. Zeer vervelend.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JohanD2440
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2023

Hi Johan,

Dank voor je fijne review.
Goed om te lezen dat je hebt genoten van je verblijf en onze bedden comfortabel vond.
Wat vervelend dat er zo'n slechte verbinding was, we zullen hier met onze provider naar kijken zodat dit in de toekomst niet weer gebeurd.
We hopen je nog eens te verwelkomen🌖.

Met vriendelijke groet,
Irvana | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2023 via mobiele applicatie

Leuke ontvangst, mooie kamer. Spijtig genoeg wel erg stoffig (was duidelijk niet goed gepoetst).
Ontbijt was helemaal top.
Al bij al: zeker aan te raden, vriendelijke mensen en lekker ontbijt dus.
We komen zeker terug indien we nogmaals naar Utrecht zouden komen.

Kamertip: Opletten waar je parkeert!
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mobile47089445336
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2023

Lieve gast,

Bedankt voor deze fijne review. Goed om te horen dat jullie een fijn verblijf bij ons hebben gehad. We vinden het vervelend dat de kamer zo stoffig was en gaan hier extra op letten!

Graag tot de volgende keer ✨.

Met vriendelijke groet,
Irvana | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken