Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
lizzie772017

Perfect!!

Beoordeling van The Nox
5,0 van 5 bollen21 jan 2024 beoordeeld
Een prachtig hotel, midden in de stad! Zeer mooie kamers en hele mooie inrichting van het hele hotel. Heel comfortabele bedden, alles perfect schoon ook. Supervriendelijke medewerkers, en een heerlijk ontbijt. Met andere woorden, een perfect verblijf!!
Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 feb 2024
Dear Guest,

We would like to thank you for taking the time to leave us such a warm review. Your kind words have made our day! We are thrilled to read that the rooms, decor and bed hit the mark. Moreover, we are over the moon that our Nox team gave you the friendly welcome and hospitality that you deserve.

It was a pleasure to host you for a stay under our stars. That being said, we hope to welcome you back for another great stay in the near future.

Kind Regards,

Emma | The Nox
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 113
  • Priceline
0.2 km van The Nox
Gratis wifi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 110
  • Expedia.com
    € 115
0.4 km van The Nox
Gratis wifi
€ 127
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.6 km van The Nox
Gratis wifi
Zwembad
€ 90
  • Expedia.com
    € 91
  • HIExpress.com
    € 84
  • Priceline
4.1 km van The Nox
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • CrownePlaza.com
    € 124
  • Hotels.com
0.7 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 153
  • ZenHotels.com
    € 143
  • Priceline
3.6 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Junior Suite
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 97
  • Priceline
0.4 km van The Nox
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 98
  • Hotels.com
6.6 km van The Nox
Gratis wifi
Restaurant
Exterior
Word beloond met One Key
  • ibis
    € 95
  • Booking.com
    € 101
  • Priceline
2.6 km van The Nox
Gratis wifi
Gratis parkeren
Bathroom Comfort Room
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 91
  • Hotels.com
    € 90
  • Priceline
3.9 km van The Nox
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Utrecht bekijken
Beoordelingen (196)
Beoordelingen filteren
197 resultaten
Waardering van reizigers
156
30
6
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
156
30
6
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 197 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2023

Het hotel lag zeer centraal in de binnenstad. Mooi gebouw, zeer mooi gerenoveerd. Mooie kamer met zeer goed bed. Jammer van de verbinding tussen provider en televisie. Het was meestal onmogelijk om tv te kijken. Beeld sloeg telkens over in gekleurde mozaïeken. Zeer vervelend.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JohanD2440
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2023

Hi Johan,

Dank voor je fijne review.
Goed om te lezen dat je hebt genoten van je verblijf en onze bedden comfortabel vond.
Wat vervelend dat er zo'n slechte verbinding was, we zullen hier met onze provider naar kijken zodat dit in de toekomst niet weer gebeurd.
We hopen je nog eens te verwelkomen🌖.

Met vriendelijke groet,
Irvana | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2023 via mobiele applicatie

Leuke ontvangst, mooie kamer. Spijtig genoeg wel erg stoffig (was duidelijk niet goed gepoetst).
Ontbijt was helemaal top.
Al bij al: zeker aan te raden, vriendelijke mensen en lekker ontbijt dus.
We komen zeker terug indien we nogmaals naar Utrecht zouden komen.

Kamertip: Opletten waar je parkeert!
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mobile47089445336
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 augustus 2023

Lieve gast,

Bedankt voor deze fijne review. Goed om te horen dat jullie een fijn verblijf bij ons hebben gehad. We vinden het vervelend dat de kamer zo stoffig was en gaan hier extra op letten!

Graag tot de volgende keer ✨.

Met vriendelijke groet,
Irvana | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2023

heel mooie kamer maar onze kamer lag naast de inkom waardoor er veel lawaai was. Zeer slecht geslapen ondanks goede bedden. Ook konden we geen raam openzetten waardoor het te warm was in de kamer. Badkamer was ook top

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Annick V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2023

Hi Annick,

Bedankt voor je fijne review. We zijn blij te zien dat de kamer naar wens was en de bedden comfortabel waren voor jullie. Vervelend te horen dat het te luidruchtig was in deze kamer. Een deel van onze kamers ligt aan de achterzijde en is daardoor een stuk rustiger.
We zien jullie uiteraard graag nog eens terug, geef dan tijdens het boeken vooral je voorkeuren door. 🌘

Met vriendelijke groet,
Irvana | The Nox

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2023

Mijn vriendin vondt het marmer prachtig, het hotel zelf is super toegankelijk voor een jong koppel wat de hele tijd dr in en dr uit gaat om drankjes te doen en klaar te maken. Ontbijt is fantastisch en de ligging kan niet beter. 9.5/10 Would go again if we had more money to spare.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Noel S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2023

Hi lieve gast,

Wat een fijne review heb je geschreven. Goed om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad bij ons en hebben kunnen genieten van onze centrale ligging.
We hopen uiteraard dat we jullie in de toekomst nog eens mogen verwelkomen ✨

Met vriendelijke groet, Irvana | The Nox Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2023 via mobiele applicatie

vriendelijke ontvangst door aardige mensen aan de receptie
heerlijke bedden en fijne kamer met lekker badkamertje.
lekker rustig , hoor niets van verkeer
middenin in de stad
verrukkelijk ontbijt in prachtige zaal: maken echt iets lekkers voor je klaar

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank eljo892
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
The Nox Hotel, Marketing van The Nox, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2023

Beste gast, wat leuk dat je een beoordeling hebt achtergelaten! We zijn hier hartstikke blij mee. Fijn om te lezen dat verblijf naar je zin was en je hebt genoten van onder andere de badkamer, het ontbijt en de bedden. De complimenten over het personeel wordt zeker met de gedeeld! Hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer. Groet, Amber | The Nox Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken