Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere en verse sushi!”
Beoordeling van Sushi Wang

Sushi Wang
Een tafel reserveren
2
di 21-5
20:00
OF
Geclassificeerd als nr. 148 van 817 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 17
Keukens: Japans
Dineropties: Lunch, Diner
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Diner
3 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke tent, niet al te groot, gezellig. Prima bediening en erg lekkere sushi. Veel beter dan bij de ‘all you can eat’ concepten! Maar: zeker niet duur.
Alles vers en zeer goed op smaak. Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank 898micheld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (31)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 31 beoordelingen

9 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke sushi en tempura, tempura is is super lekker, heel leuke en vriendelijke bediening, aanrader!

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank 1970saskiak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2018 beoordeeld

Fantastisch eten, zeer aardige mensen en lekker huiswijntje.
Dit is echt lekker eten en zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank RVH1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2018 beoordeeld

Een aantal weken geleden kwam ik hier, zo'n tien minuten voor sluitingstijd. Ik voelde me een klein beetje een vervelende klant toen ik zo laat binnen kwam, maar de meneer die hielp was zeer vriendelijk. Terwijl hij de sushi vers bereidde voor mijn neus, kletste hij gezellig met me. Toen hij mij het tasje aanreikte, zei hij vrolijk dat hij er wat extra in had gedaan. De sushi was echt heerlijk! Helemaal top dus!

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Mvdk1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We worden als koning behandeld bij Sushi Wang. Sashimi schotel is echt een aanrader. Zo vers hebben we nog nooit elders gegeten. En de gebakken ijs maakt het helemaal af. We komen gauw weer terug!

Datum van bezoek: november 2017
3  Bedank Steven W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sushi Wang bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Sushi Wang geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding