Algotels
StayForLongUS$ 110
Expedia.comUS$ 105
Vio.comUS$ 105
Beoordeeld op 25 maart 2023

Aan het hotel zelf is er niks op aan te merken, de ligging is perfect, mooie schone nette kamers en het ontbijt is ook prima. Heerlijk geslapen en absoluut voor een herhaling waard.

Helaas mag wat mij betreft de dame die wij hebben gesproken van de receptie (omtrent de verkeerd geadresserde brief en ontbrekende flesjes water) wat extra aandacht krijgen in scholing mbt communicatie en oplossend leren denken.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Elisa Veenstra, Overig van Hampton by Hilton Utrecht Central Station, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2023

Beste Bianca,

Hartelijk dank voor uw recente verblijf bij het Hampton by Hilton Utrecht Central Station en voor uw tijd die u heeft genomen on ons met uw feedabck te voorzien. Het doet mij genoegen te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf en ik hoop dat u daarbij ook een mooie tijd in Utrecht heeft gehad. Mijn collega’s en ik zijn altijd op zoek naar waardevolle feedback van onze gasten, om onze service standaarden te verbeteren. Daarvoor dat uw eerlijke feedback zeer gewaardeerd wordt, zodat wij voor iedere gast een memorabele ervaringen kunnen aanbieden in ons hotel.

Wij kijken uit u nogmaals te verwelkomen in het hotel.

Beoordeeld op 22 maart 2023

Het hotel heeft de ideale ligging vlakbij het Centraal Station, Tivoli en Utrecht Centrum. Het personeel bij de receptie en bij het ontbijt is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamer is niet al te groot, maar schoon en netjes. De bedden liggen prima. Er is vrij weinig ruimte om bagage op te bergen en er is geen koelkast in de kamer. Het ontbijt is erg goed! Er zijn mogelijkheden voor vegetariërs en mensen met een glutenallergie bijvoorbeeld. Alles wordt steeds snel bijgevuld en is vers, in tegenstelling tot andere hotels die we bezochten. Er is steeds een medewerker die mensen helpt en het bijvullen in de gaten houdt. Een fijn hotel voor bezoekers aan Utrecht, shoppers en Tivoli concert bezoekers.

Datum van verblijf: maart 2023

Beste Catclaud,

Bedankt voor uw verblijf bij het Hampton by Hilton Utrecht Central Station and voor uw prachtige review. Mijn collega’s en ik zijn super blij om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en wij hopen u snel nogmaals te mogen verwelkomen bij uw volgende verblijf in Utrecht!

Beoordeeld op 5 maart 2023

Hele goede locatie in hartje Utrecht. Heel vriendelijk personeel. Er stond van andere gasten wat rotzooi op de gang, en soms hoorde ik de buren. Maar overall schoon en net hotel met lekker ontbijt. Parkeren kun je dichtbij

Datum van verblijf: februari 2023

Beste Tine2023,

Beoordeeld op 20 januari 2023

Perfect voor een stedentrip. Je rijdt de stad binnen direct de parkeergarage in. Twee minuten lopen naar het hotel of Tivoli Vredenburg. Prima, schone kamer, uiterst vriendelijk personeel. Ontbijt is eenvoudig, niks mis mee. Het hotel heeft geen uitzicht en een tikkie sneue bar, maar daar ga je gewoon de stad voor in.

Datum van verblijf: januari 2023

Beste Mmeijerhof,

Beoordeeld op 6 januari 2023 via mobiele applicatie

Plus punten:

Vlakbij station en centrum
Vriendelijk personeel
Uitgebreid ontbijt
Fitness ruimte
Lichte kleuren en modern ingericht in de kamer

Min punten:

Wifi beneden is slecht
Ventilator geeft overlast in geluid
Sommige dagen een kwartier in de rij voor ontbijt
Fitness heeft beperkt materiaal in bijvoorbeeld gewichten
Ingang is lastig te vinden, nacht deuren en ik Hoog Catharijne beperkt open

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde alleen