Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super aanrader!”
Beoordeling van MiLi

MiLi
Een tafel reserveren
2
wo 24-7
20:00
OF
Geclassificeerd als nr. 303 van 841 Restaurants in Utrecht
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 44
Gegevens restaurant
1 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben erg lekker gegeten, goede ingrediënten, mooie gerechten en plezierig vriendelijke bediening. Aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Jacquelineaug10
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (10)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 10 beoordelingen

14 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn vriendin op Valentijnsdag hier geweest. We hadden het 3 gangen menu (2 gerechten pp per gang), goede prijs kwaliteit de gerechten zijn stuk voor stuk heerlijk! In tijden niet zo goed gegeten in Utrecht. De wijn - sauvignon blanc - was ook erg goed. Topavond!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank 176luukv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2019 beoordeeld

Zojuist voor t eerst hier gegeten. Helemaal geweldig. Het interieur is prachtig sfeervol. De gastvrijheid bij binnenkomst is zoals ie moet zijn. De eigenaar maakt bovendien met zijn belangstelling en deskundigheid dat je je direct helemaal thuis voelt. De bediening is vriendelijk en correct en supersnel !! Het eten ronduit heerlijk. Je hebt de keus uit diverse gangen in een menu, dan wel gewoon a la carte. Alles wat wij aten was super met een aantal verrassend lekkere combinaties. De wijnkaart was niet heel uitgebreid, maar dat vonden we juist wel plezierig, want de door ons geselecteerde wijnen waren uitstekend en pasten perfect bij de gerechten. De prijs was bovendien alleszins redelijk..
Wij gaan hier zeker vaker naartoe!! Een absolute aanrader.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank lovetotraveltoasia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2019 beoordeeld

Heel goed eten, mooie ambiance, toegewijde bediening. Prijsstelling heel redelijk en je krijgt waar voor je geld. Top

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 100JOOP100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk genoten van mooi opgemaakt en vers Aziatisch eten. Vriendelijke ingetogen bediening. Zeker de moeite waard om lekker te eten.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank twelling19
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die MiLi bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In MiLi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding