Samen met mijn vriendin had ik een spakamer geboekt bij jullie hotel in Utrecht. Ik had vooraf doorgegeven dat wij deze kamer hadden geboekt, omdat wij op die dag voor een bepaald aantal jaar samen waren. Hierop kreeg ik via de mail het antwoord, dat hier niks mee gedaan ging/kon worden. Persoonlijk vonden wij dit erg jammer. Vooral omdat wij veel ervaring hebben qua hotels en veel hotels dit wél aanbieden, terwijl hun prijs een stuk lager ligt. Maar goed! Ik besloot de kamer zelf een beetje "romantisch" te versieren en wou hier verder dan ook geen probleem van maken :).
Bij aankomst ging het inchecken super vlot. Mijn complimenten hiervoor! Ook kregen wij een A4'tje mee met hierop de uitleg voor de whirlpool, mega handig. Onze kamer vond plaats op de 10e verdieping, het uitzicht was dan ook prachtig. Alleen zagen wij gelijk allemaal handafdrukken/vegen op de ramen en toen wij ons koelkastje wouden gebruiken, zat de hendel onder een witte substantie. Niet echt een lekkere start. Mijn vriendin besloot de koelkast zelf wel schoon te maken, dit omdat wij dit geen invloed wouden laten hebben op ons verblijf. In de avond hebben wij de whirlpool gebruikt en dit was heerlijk! De kamers zijn zeker gehorig, maar voor ons was dit niet echt een probleem. Toen mijn vriendin naar beneden ging om te roken, was ze (voor het eerst) haar mondkapje vergeten. Ze werd hier met een vervelende toon op aangesproken en ook noemde deze medewerker haar "meneer". Dit komt wel vaker voor, dat iemand mijn vriendin verkeerd aanspreekt en dat is voor ons geen probleem, maar deze medewerker leek er vooral niet echt mee te zitten en dat hierin dat stukje emphatie mistte, is dan ook vooral jammer.
Toen wij naar bed wouden, bleken er ook nog is wat bloedspetters in onze deken te zitten :(, met een zucht hebben wij onze deken dan maar gewoon helemaal omgedraaid en zijn we gaan liggen. Het ontbijt was heerlijk, er werden genoeg handdoeken klaargelegd (vreemd genoeg was er geen shampoo of zeep in de badkamer aanwezig?) en de whirlpoorl werkte fantastisch. Maar wij zouden niet meer terugkomen, omdat wij gewoon nog nooit zo'n slechte hygiëne hebben ervaren in een hotel! Wij snappen dat wij hierin mogelijk gewoon pech hebben gehad :)