Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
lars802

erg mooi hotel

Beoordeling van The Anthony Hotel
4,0 van 5 bollen16 mei 2024 beoordeeld
fijne bedden, goed ontbijt, optie om fietsen te huren, behulpzaam personeel. er is nog wat te doen aan de afwerking van de kamers, maar het is echt een prachtig pand.
Datum van verblijf: mei 2024
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Other van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 mei 2024
Beste Lars802,

Hartelijk bedankt voor uw review.

We zijn erg blij om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.
Wij hopen u graag weer in de toekomst weer te mogen verwelkomen in The Anthony Hotel.

Met vriendelijke groet,

Team The Anthony Hotel
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 108
  • Vio.com
    € 108
  • HIExpress.com
    € 101
  • Priceline
    € 108
2.7 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
RST NH utrecht
€ 111
€ 105
  • NH Hotels
  • Priceline
  • Expedia.com
    € 111
0.6 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 183
  • Expedia.com
    € 207
  • Agoda.com
    € 161
  • Priceline
3.4 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 79
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 80
1.1 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 117
  • Agoda.com
    € 111
  • Priceline
1.6 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 116
  • Agoda.com
    € 107
  • Priceline
1.8 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 103
  • Skyscanner.com
    € 100
  • Priceline
1.1 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
City Twin and Double
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 105
  • travelup.com
    € 100
  • Priceline
0.9 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
    € 84
  • Priceline
  • Hotels.com
    € 84
1.5 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 105
  • Priceline
5.2 km van The Anthony Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Utrecht bekijken
Beoordelingen (279)
Beoordelingen filteren
279 resultaten
Waardering van reizigers
139
75
29
29
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
139
75
29
29
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 279 beoordelingen
Beoordeeld op 2 april 2024 via mobiele applicatie

Het is een leuk hotel, wel Iets verder stappen naar het centrum maar dat weet je als je reserveert. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Waarom slechts drie sterren dan ?
Als je een zogenaamde executive suite reserveert via een boekingsite ( bij gelijk dewelke ) is de beschrijving van deze suite wel heel erg overdreven. Er wordt een aparte slaapruimte beloofd en die is er niet.
Er is een Ikea achtig open opberg ding waar je nagenoeg niks in kwijt kunt, onze natte Jassen dienden we bij gebrek aan beter op de vloer te leggen. De plaats om een strijkplank en strijkijzer te voorzien had toch ook iets doordachter gekund. Op 20 CM van het bed tegen de muur gehangen zag ik ook nog nooit in een suite eerlijk gezegd.
Aan de wastafel die in de slaapkamer te vinden is, is er dan niks van extra verlichting voorzien, je moet het doen met de kamer verlichting, maar deze is echt onvoldoende om een beetje helder licht te geven aan de spiegel .Lenzen in je ogen plaatsen wordt zo een hele opdracht en een vrouw die zich wil opmaken is er ook aan voor de moeite.
De badkamer zelf is heel leuk met een ruim losstaand bad en aparte douche. Er is ook een apart toilet.
Om deze kamer een executive suite te gaan noemen is echt wel overdreven.
Het is een luxe kamer met een king size bed. Een suite is dit niet.
Deze review geldt voor kamer 203, ik kan mij niet uitspreken over andere kamers die het label executive suite kregen.
Aan de hand van de beloftes op booking.com was dit jammer genoeg toch een beetje een teleurstelling.

Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Paradise13632423479
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2024

Beste gast,

Bedankt voor het delen van uw mening, elke feedback is altijd meer dan welkom omdat het ons helpt onze dienstverlening te verbeteren. Daarom zullen wij uw opmerkingen intern bespreken met het management.

We hopen u toch in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, in een van onze andere unieke kamers.

Met vriendelijke groet,
Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2024

Heel mooi hotel en goed gelegen 25 min wandelen naar centrum. Parkeren was echter erg duur en de kamer aan de voorkant is erg gehorig. De bedden waren doorgelegen en de douchestang zat los. Toen we om 23.02 binnen kwamen was nergens meer een drankje te krijgen maar de bar zat nog vol mensen. Erg jammer. Toch een fijn verblijf gehad

Datum van verblijf: maart 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Q5992IDamyh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2024

Beste Gast,

Bedankt voor uw review, we zullen dit zeker meenemen voor verbetering in ons hotel, we vinden het fijn om lezen dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad, wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team - The Anthony

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2024 via mobiele applicatie

Prijs / kwaliteit niet in verhouding. Kamers prima. Maar kwaliteit eten laat te wensen over.
Vond ook de gastvrijheid / professionaliteit niet erg goed.
Vergaderzaal was erg leuk en mooi. Hapjes tussendoor erg matig.
Voor ons geen herhaling

Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Youri_Breda
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2024

Beste Youri_Breda,

Wat jammer om te lezen dat u uw verblijf in ons hotel zo heeft ervaren.
Wij kunnen u verzekeren dat al het personeel hard werkt om een service van topkwaliteit te bieden, jammer dat wij in uw geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Met vriendelijke groet,
Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2024

Historisch gebouw met zorg omgebouwd naar hotel met mooie ruime kamers. Hier en daar moeten nog wat schoonheid- en functionele foutjes opgelost. Top ontbijt, gezellige ruime bar en restaurant Monk voor fijnproever een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Jamie S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2024

Beste Jamie,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel.
We nemen uw opmerkingen over schoonmaak mee in onze ontwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2024

Een kippenhok van een kamer voor 179 euro, stoffig, een piepkleine tv, beslist geen 4 sterren. Nog nooit zo,n kleine en stoffige kamer in een zogenaamd 4 sterrenhotel gezien. Zogenaamd zat alles verder vol. Toen ik zocht op boeken voor dezelfde avond bleken er veel grotere kamers voor 158 euro beschikbaar te zijn. Nooit meer, echt waardeloos, klacht ingediend bij hotel en bedrijf waarbij ik reserveerde en meteen een tweede boeking bij het bedrijf geannuleerd.

Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Monique V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2024

Beste Moniquesonja,

Bedankt voor je review, we vinden het jammer om te lezen dat u niet zo'n fijn verblijf heeft gehd in ons hotel. We waarderen uw feedback enorm en nemen deze review zeker mee voor onze ontwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Team- The Anthony

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken