Agoda.com
travelup.comUS$ 130
Trip.comUS$ 139
Beoordeeld op 8 april 2023

Na verzoek kregen we een upgrade naar een juniorsuite, erg vriendelijk van de medewerkster. De bedden waren prima, de kamer ruim en fijn stil, ook het vermelden waard. Dus geen last van geluiden van andere hotelgasten. Op de kamer kon je koffie en thee maken, erg prettig, echter de koffieautomaat deed het niet. De badkamer was ruim, echter de douchestang liet los en de houder hield de douchekop niet goed omhoog. Dit vond ik erg onprettig. We heb ik het gemeld, ik werd vriendelijk geholpen en men zou het oplossen.
Het personeel vond ik alleen zeer vriendelijk.

Kamertip: Reserveer ruim van tevoren een parkeerplaats indien u met de auto komt, want het aantal parkeerplaatsen is beperkt.
Datum van verblijf: april 2023
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2023

Beste gast,

Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u genoten heeft van het verblijf in ons hotel. Wij stellen uw feedback zeer in prijs en nemen dit mee in ons ontwikkeling. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen.

Beoordeeld op 8 april 2023

Wat een onwijs bijzonder goed hotel! De ontvangst was super vriendelijk en het verblijf was uitmuntend. Kortom een top verblijf! Wij komen zeker terug. Ontbijt heerlijk divers en vers. En de bediening lekker vlot en vrolijk.

Beste gast,

Bedankt voor uw review, wat fijn om te lezen dat alles naar wens was tijdens uw verblijf in ons hotel. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer verwelkomen.

Beoordeeld op 6 april 2023

Wat een fijn hotel! Het pand is prachtig! Heel mooi ingericht. Je voelt je er direct thuis. Alles wordt geregeld. Prachtige kamers, net even anders. en super lekker gegeten in de Brasserie en ontbijt.

Datum van verblijf: maart 2023

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft van het verblijf in ons hotel en het het restaurant. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw verwelkomen.

Beoordeeld op 1 april 2023

Wij hebben een super verblijf gehad bij dit hotel. Wat een bijzonder mooie kamers en heel smaakvol ingericht. Een echte belevenis om in een oud klooster te slapen en dan ook nog eens een top ontbijt. Ook bij het avondeten hebben wij genoten in dit hotel. Aanrader!!

Datum van verblijf: april 2023
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2023

Beste Lisanne,

Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat fijn om te lezen dat u genoten heeft
van uw verblijf, het ontbijt en het diner.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij The Anthony Hotel. Graag tot dan!

Team The Anthony

Beoordeeld op 30 maart 2023

We hadden een familiekamer(3 kamer appartement) geboekt omdat we met zn 3en waren. Hotel ziet er heel mooi uit. Mooie oude karakteristieke bouw behouden.
Kamer was mooi, alles wat je nodig hebt is er wel. Alleen wel een beetje kleine badkamer. Wc is apart, had geen wasbakje. Dus met je vieze handjes opzoek naar de dichtstbijzijnde wasbak. Die heb je dan in je woonkamer. Alleen is daar geen zeep aanwezig. Dus toch naar de badkamer om je handen goed te kunnen wassen. Niet zo handig als er iemand staat te douchen.
Bedden zijn 2 persoons met 1 dekbed. Dus gezellig met je collega onder dezelfde deken. Er is 1 groot bed en 1 kleiner bed. Beide voor 2 personen bedoeld.
Wel was alles echt schoon. Ontbijt was prima.

Datum van verblijf: maart 2023
Hotel The Anthony, Overig van The Anthony Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 maart 2023

Beste Joelle,

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review, heel fijn om te lezen dat het verblijf in ons hotel u bevallen is . De punten die u noemt nemen wij mee in onze ontwikkeling. Graag verwelkomen wij u opnieuw in ons trendy klooster.