Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere milkshakes!”
Beoordeling van Five Guys

Five Guys
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 479 van 839 Restaurants in Utrecht
Gegevens restaurant
11 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Even snel een milkshake gehaald zelf de smaak samen kunnen stellen. Banaan, aardbei en vanille met slagroom

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Marc H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (12)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 12 beoordelingen

1 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hambuger is lekker maar erg dunne hamburger. Frietjes vers, je proeft de aardappel. Wel wat slapjes.
Milkshake erg lekker.
Voor een fast-food heel erg lekker maar voor fast-food veel te duur. Daarom 3 sterren.

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank PR384
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2018 beoordeeld

de mogelijkheid om je eigen hamburger samen te stellen is top.
gezellige zitplaatsen, goed concept.
personeel is super aardig

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ingeborg666
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Beetje teleurstellend. Hamburger wel goed, maar stevige prijzen. Lang wachten, tafels worden niet schoongemaakt.

Datum van bezoek: oktober 2018
1  Bedank bart602
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke aankleding, mogelijkheid om je eigen burger samen te stellen, wat overigens bijna overal kan dus niet iets heel speciaals. Dan verwacht je voor 11 euro een top burger met een bom aan smaken. Dat zit er niet in, vlakke smaken. Friet (moet je extra kopen voor €4,50) was niet heel knapperig en erg vet en met het zout gehalte kan je de dode zee redden. Voordeel onbeperkt fris drinken. Voor de rest niet onder de indruk. Elders beter gegeten voor een lagere prijzen met een zelfde service.

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank E1812GYfranks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Five Guys bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Five Guys geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding