2 personen bekijken dit hotel
Official Site
Trip.comUS$ 86
Beoordeeld op 25 maart 2023

Gestrand in Utrecht omdat de treinen weer eens niet aansloten. Last minute hier een bed geboekt en het was echt top. Superfijn bed en faciliteiten. Echt een privé plekje ondanks dat je met veel slaapt

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde alleen
Host Utrecht, Other van Bunk Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2023

Hoi anna,

oeiii de treinen vertraging, technische storing, er valt 1 cm sneeuw, het regent, het is te warm, vervelend! Altijd wel wat.

Fijn dat wij als toevluchtsoord konden figureren en dat je een prettige nachtrust hebt gehad. Blij toe dat iedereen respectvol met elkaar omging en je in de gezamenlijke pod ruimte je comfortabel voelde.

Goeie dag toegewenst!

Bunk Hotel Utrecht ( 13-04-2023)

Beoordeeld op 9 november 2022

In een woord: Fantastisch!

Mijn vriend en ik waren opzoek naar een overnachting van vrijdag op zaterdag ivm een feest wat wij in Utrecht zouden hebben. Wat wij zagen als gewoon een slaapplek bleek veel meer te zijn dan dat.

Wij kwamen binnen en werden zo vriendelijk ontvangen, zo’n warm bad! Prachtig en indrukwekkende kerk die helemaal omgetoverd is tot bar/hotel/restaurant.
Snelle self check-in die goed werkte. Het restaurant was helemaal vol en er was een goede sfeer aanwezig. Na dat wij de spullen op de kamer hadden gelegd wilde we toch ‘1 drankje’ doen. Uiteindelijk hebben we 3 uur heerlijk gezeten aan de bar met lekkere snacks en hebben we enorme lol met het personeel gehad.

De kamers waren compact, maar je hebt alles wat je nodig hebt! Een heerlijke regendouche met Zenology producten die super lekker ruiken. Super goed bed en een tv waar je ook op kan chromecasten! Kamer was netjes en fijn schoongemaakt.

De locatie is ook echt een 10! Wij konden ‘s nachts om 5 uur rollend naar onze kamer. Ook fijn dat er een nachtbewaker is die je nog net niet in komt stoppen in je bedje haha! Wij hadden voor een late check-out gekozen tot 1 uur en hebben nog heerlijk door kunnen slapen, top dat dit ook een optie is!

Lang verhaal kort; Bunk is niet alleen een hotel om in te slapen, het is een hele beleving! Wij komen graag terug!

Datum van verblijf: november 2022
Host Utrecht, Overig van Bunk Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2022

Hey Megan,
Wat tof om te lezen dat jullie zo hebben genoten!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en bedankt voor de liever woorden.

We zien je zeker graag nog een keer terug in BUNK!
Tot snel 😉

Liefs,
Team BUNK Utrecht

Beoordeeld op 2 november 2022

erg kleine kamer niets om je valies of kleding op te bergen op te leggen en als je doucht de badkamer is alles nat in niet handig juist 1 stoel en geen tafeltje ontbijt is wat duur voor wat je krijgt je krijg 1 koffie of thee en 1 fruitsap en een gerecht van de kaart personeel is hel vriendelijk en behulpzaam kamers zijn wel steeds proper

Datum van verblijf: oktober 2022
Host Utrecht, Other van Bunk Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2022

Beste Johan, heel erg bedankt voor je feedback. De kamers zijn inderdaad compact, qua ruimte is het misschien beter om een Bunk ++ kamer op Epic kamer te boeken een volgende keer, aangezien die een stuk ruimer zijn. We hopen dat je hebt kunnen genieten van ons restaurant, de lounge en de werkplekken. We hopen je eens terug te zien in Bunk!
Liefs, Team Bunk Utrecht

Beoordeeld op 27 oktober 2022

Voor ons geen succes ervaring. Prima om een nachtje door te brengen maar het is echt heel klein. Je kunt er alleen slapen, even een uurtje op je kamer zijn is geen plezier. Wel gezellig restaurant/bar en leuk personeel! De eieren bij het ontbijt waren geen succes.

Datum van verblijf: augustus 2022
Host Utrecht, Other van Bunk Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2022

Hoi Janssens, bedankt voor de recensie. We vinden het jammer dat de kamer niet aan de verwachtingen voldeed, en dat de eieren niet goed smaakten. We hopen dat u ons een tweede kans wilt geven in het hotel en restaurant, want we zien u graag nog eens!
Liefs, Team Bunk Utrecht

Beoordeeld op 18 oktober 2022

Wat een geweldige plek met heerlijk eten (lunch in ons geval) en super leuke goede bediening/service! Deze oude kerk is met behoud van de mooie elementen prachtig omgebouwd tot dit restaurant/hotel/grand café. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2022
Host Utrecht, Other van Bunk Utrecht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2022

Hoi Hanneke, wat geweldig om te horen dat je genoten hebt van Bunk, zowel qua vormgeving als van het eten! Dat horen we heel graag, daar doen we ook erg ons best voor! We zien je graag nog eens :)
Liefs, Roos
Team Bunk Utrecht