Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Één van de beste aanraders ooit!!”
Beoordeling van C'est Ça

C'est Ça
Reserveren met
C'est Ça is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 4 van 776 Restaurants in Utrecht
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 42 - US$ 63
Keukens: Frans, Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
27 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een uur te laat toegekomen na onze reservatie (21u30), door immense file, maar alsnog super hartelijk ontvangen en mogen aanvangen met ons 5gangen-menu.

Perfecte aanpassing naar intoleranties (tot in de details). Er werd zelf rekening gehouden met zaken die we niet lusten.

Enorm vriendelijke en behulpzame bediening. Iedereen weet waarover ze spreken.

En over het eten kunnen we maar één iets zeggen: perfect in alle opzichten (smaak, uitzicht, proporties, ..)

Kortom wij komen terug

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank HanneleenB2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (198)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 198 beoordelingen

28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een pareltje in Utrecht, nog niet door iedereen ontdekt want het zat gisteravond nog niet vol. Ook buiten het centrum maar met de OV fiets kom je overal.
Het begon al goed met de bierkaart. Bij een bistro verwacht je dat niet meteen maar ze hebben Vanderstreek en dan weet de bierliefhebber genoeg.
Tweede verrassing: ze hebben een mooi wijnarrangement maar als je dat te heftig vindt doen ze ook halve glaasjes: zo proef je alles, krijg je de deskundige uitleg en de volgende ochtend geen kater.
Ze hebben geen kaart maar je kunt 3/4/5 gangen bestellen; wij hadden aan 3 gangen genoeg (ook omdat we om de hoek nog een ijsje bij Gelato Roberto wilden nemen!)
Heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening en niks opgeblazen gedoe over het eten.
Ontdek dit pareltje!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank D4808RKdavidb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2018 beoordeeld

We lieten ons graag verrassen, wat ook het basisconcept is bij dit restaurant, DE gerechten waren stuk voor stuk lekker en goed in onderlingen harmonie. Een paar verrassende keuze van de kok die inspirerend zijn voor ons als kookliefhebbers. Het wijnarrangement sloot goed aan bij de gerechten. De ambiance is sfeervol en de bediening vriendelijk. Kortom wat wil je meer om een plezierige avond te hebben.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Martin v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2018 beoordeeld

Lekker gegeten met een vriend. 4 gangenmenu genomen en dat was meer dan voldoende, want de porties zijn royaal. Vooral de manier waarop de soep geserveerd werd, was leuk. Je krijgt per tafel een soepterrine waaruit je zelf kan scheppen. En de vissoep was zo lekker dat die helemaal op ging (1,5 bord pp). Bediening is zeer vriendelijk en heeft alles goed onder controle. Enig minpunt voor mij is dat ik de witte wijn niet heel lekker vond en die werd bij zowel voorgerecht als soep geschonken. Maar dat is natuurlijk ern kwestie van smaak.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sigismunda59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2018 beoordeeld

Op en zaterdagavond een 5-gangen verrassingsmenu gegeten. Zeer lekkere en verassende gerechten in een mooi kader. Heel vriendelijk en lief zaalpersoneel die een leuke uitleg geven bij alle gerechten. Fantastische prijs-kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader !

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frederik D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die C'est Ça bekeken, bekeken ook

Utrecht, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
 

In C'est Ça geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding